Browsing: Work and Travel USA

Work and Travel USA este programul din timpul studenției care schimbă perspective și viețile a mii de studenți români, an de an. L-am încercat și noi, ne-a plăcut foarte mult și ne-am decis să scriem despre Work and Travel USA pentru a arăta și celor ca tine, cât de fain și interesant este.

Experiențe și sfaturi din Work and Travel USA

Am acumulat destul de multe experiențe despre programul care îți permite să pleci în SUA vară de vară, pe toată durata studiilor. Vara este cel mai frumos anotimp în SUA, iar șansa de a fi parte dintr-un colectiv format din sute de studenți internaționali nu trebuie ratată.

Programul Work and Travel USA îți oferă șansa de a pleca în State pe durata verii, cu scopul de a munci și călători. Studenții care aleg să plece în SUA cu un astfel de program sunt în măsură să-și aleagă locul în care vor să meargă, precum și jobul pe care vor să îl facă o vară întreagă.

Am scris despre tot ce trebuie să știi în ceea ce privește programul Work and Travel USA:

– cum accesezi programul Work and Travel USA
– ce joburi poți să-ți alegi
– despre viața din SUA
– tips & tricks

Este extraordinar să ai ocazia să descoperi orașele și zonele pe care le-ai văzut o viață prin filmele americane, dar mai ales să simți că trăiești visul american, chiar și pentru câteva luni. Descoperă cele mai faine experiențe din SUA pe care studenții thestudent le-au trăit prin intermediul programului Work and Travel USA.