Termeni

1.Prezentare

Website-ul thestudent.ro este deținut și administrat de The Student Web SRL. Utilizând şi/sau vizitând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de utilizare ale site-ului.

Termenii și condițiile sunt aplicabile în cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu materiale video, informații sau alte materiale și servicii pe site. Acest site poate conține linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Thestudent.ro și pentru care nu ne asumăm responsabilitatea referitor la conținutul acestora, politica sau practicile utilizate. Utilizând acest site, acceptați implicit să exonerați de răspundere thestudent.ro în condițiile prezentate.

2. Accesul pe website

Condiții de accesare a site-ului: – site-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial; – nu veți copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obține în prealabil o autorizație scrisă de la administratorul site-ului; – nu veți altera sau modifica nici o parte din acest site în afară de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat; – veți respecta termenii și condițiile acestui site.

3. Drepturile proprietăţii intelectuale

Conținutul acestui site vă este oferit doar cu scop informațional și pentru uz personal. Acesta nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licențiat cu alte scopuri și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate. Sunteți de acord a nu vă angaja în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terțe părţi, în interes comercial. Sunteți, de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

4. Declarație de garanție

Sunteți de acord ca prin utilizarea site-ului nostru să vă asumați orice risc. În măsura permisă de lege, TheStudent.ro declară toate garanțiile, exprese sau implicite, în legătură cu website-ul și foloșinţa dvs. a acestuia. Nu oferim nicio garanție și nu suntem răspunzători vizavi de acuratețea sau de cât de complet este conținutul acestui site sau conținutul altor site-uri legate de acest site și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru:

  • erori, greșeli sau lipsă de acuratețe a conținutului
  • vătămare corporală sau a proprietăţii, de orice natură, rezultand prin accesul dvs la siteul şi serviciile noastre
  • orice acces neautorizat sau folosinţa serverelor noastre securizate şi/sau orice şi toate date personale şi/sau informaţii financiare stocate în acesta
  • orice întrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau către siteul nostru
  • orice erori, viruşi, cai troieni, sau de genul cărora pot fi transmise către sau prin siteul nostru de către o parte terţă şi/sau orice erori sau omisiuni în orice conţinut sau pentru orice pierdere sau stricăciune de orice fel apărută ca rezultat al folosinţei oricărui conţinut postat, transmis prin email, sau oricum altfel făcut disponibil prin site-ul thestudent.ro.

Thestudent.ro nu garantează şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de către o parte terţă prin site-ul nostru sau orice site cu hiperlink sau apărut în orice banner sau alt fel de publicitate, şi nu vom fi parte la sau în orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricăror tranzacţii dintre dvs şi o parte terţă oferitoare de produse sau servicii.

5. Posibilitatea de a accepta termenii de utilizare

Prin acceptarea prezentelor condiții, afirmaţi fie că aveţi peste 18 ani, fie că sunteți minor cu capacitate de exercițiu restrânsă și aveţi consimţămantul părintelui sau al tutorelui legal şi sunteţi în măsură şi competent să întelegeți termenii, condiţiile, obligaţiile afirmaţiile reprezentările şi garanţiile stabilite mai sus şi să le respectaţi. În orice caz, susţineţi că aveţi peste 14 ani, deoarece siteul www.thestudent.ro nu se adresează copiilor sub 14 ani. Dacă sunteţi sub vârsta de 14 ani, vă rugăm să nu folosiţi site-ul.