DESPRE

Povestea noastră

Suntem un grup de tineri cu o dorință enormă de a aduce educația individuală la un nivel mai apropiat de media statelor dezvoltate din Uniunea Europeană. Ne dorim să ajutăm tinerii prin oferirea de informații utile, adaptate condițiilor actuale de viață și muncă.

Noi am avut norocul de a ne înconjura cu oameni faini, care ne-au ajutat să deprindem un mod de gândire sănătos. La rândul nostru, am ales să fim muncitori și constanți în activitățile noastre zilnice. Astfel, am ajuns să înțelegem că educația permanentă și împărtășirea cunoștințelor cu celelalte persoane ne ajută foarte mult, atât pe noi, cât și pe ceilalți.

Pornind de la o serie de articole scrise pe subiecte de interes din zona educațională și profesională, ne-am propus să creăm o sursă complexă și actuală de informare pentru toți tinerii din România, dar nu numai. Lucrăm din pasiune și din dorința de a aduce schimbarea pe care ne-o dorim cu toții. Avem scopul de a informa corect orice tânăr care are nevoie de îndrumare în cele mai importante momente din viață.

Întâi de toate, mulțumiri profesorilor și tuturor colaboratorilor care au contribuit la dezvoltarea acestei platforme prin sprijin și împărtășirea experiențelor din facultate!

Ce este thestudent.ro?

The Student este un proiect conceput încă de pe vremea în care eram studenți. Am creat platforma thestudent.ro cu scopul de a informa și sfătui tinerii, atât viitori, cât și actuali studenți despre activitățile și oportunitățile pe care le pot avea pe parcursul dezvoltării educaționale.

Aici vei găsi informații bine documentate despre facultăți, viața de student, programe internaționale pentru elevi și studenți, meserii, cât și povești reale provenite de la studenți și profesioniști despre diverse programe de studii sau profesii.

Toate articolele sunt redactate de către profesioniști din diverse domenii, iar poveștile acestora sunt bazate pe experiențe reale. Astfel, sperăm că toate informațiile pe care le vei primi vor reprezenta soluții la toate întrebările și problemele tale.

ghidul-studentului

Misiunea noastră

Prin conținutul său, această platformă își propune să conecteze tinerii la realitatea modernă. Va ghida și ajuta cititorii săi să beneficieze de informații corecte pentru a se dezvolta sănătos, într-un sistem care își propune să ofere o educație modernă.

Viziunea noastră

The student este orientat spre a crea o comunitate în care se vor dezvolta minți tinere și creative. Această inițiativă survine din dorința de a dezvolta educația prin împărtășirea de cunostințe de la persoană la persoană și prin conectarea mediului profesional cu zona de educație.