fbpx

Cine sunt eu?

Eu sunt Vlad. Sunt student la master, iar de-a lungul vieții de student am adunat foarte multe experiențe, pe care vreau să vi le împărtășesc și vouă prin intermediul acestui blog.

despre mine

Relatările mele survin din experiența mea acumulată în anii de studenție:

Anul 2015:
– Proaspăt absolvent de liceu cu profil uman, în Brașov
– După 10 ani de sport de performanță, proaspăt absolvent de juniorat al Clubului Sportiv Dinamo Brașov, secția handbal
– Primul job part-time în domeniul Marketing, funcția Graphic Designer
– Al doilea job part-time, de această dată în zona sportului, funcția Antrenor

Anul 2016:
Student la Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, specializarea Management, Universitatea Transilvania din Brașov.

Anul 2017:
Un an plin de evenimente, cu precădere în zona de sport. Un an cu multe turnee locale și naționale în calitate de antrenor, printre care se numără și FunSports, Dracula Cup.

Anul 2018:
– Anul în care am plecat pentru prima dată de unul singur cu copiii la un turneu național la Râmnicu Vâlcea ”Festivalul Handbalului Juvenil 2018”, o experiență care a rămas grav scrijelită în sufletul meu.
– Anul în care am finalizat etapa de pregătire profesională și am demisionat de la ambele joburi, dorind să-mi aloc mai mult timp pentru școală.
– Anul în care mi-am luat inima în dinți și am plecat în SUA, prin programul Work and Travel USA. Am muncit într-un parc de distracții (Santa Cruz Beach Boardwalk) și am reușit să călătoresc în 3 state.

Anul 2019:
Un an în care am trecut prin multe schimbări profesionale și personale.
– Anul în care am câștigat locul 1 la Sesiunea de Comunicări Științifice din cadrul Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, Universitatea Transilvania din Brașov.
– Am început un internship în programare (Web Development), la o firma de software din Brașov.

Anul 2020:
– Am început Masterul la specializarea Politici și Strategii de Marketing, Universitea Transilvania din Brașov.
– Am accesat o bursă Erasmus și am plecat la studii pentru un semestru la Laurea University of Applied Sciences, în Finlanda.
– Am pus bazele timide ale acestui blog de educație, care avea să capete amploare mai târziu în același an, ajungând la peste 50 de articole despre studenție, joburi, programe internaționale, dezvoltare personală.
– Am accesat o bursă Erasmus și am plecat la studii pentru un semestru la Rennes School of Business, în Franța.

The Student este un proiect conceput în timpul facultății și are scopul de a informa și sfătui viitorii și actualii studenți despre activitățile și oportunitățile din timpul studenției. Aici vei găsi povești despre mobilități Erasmus, Work and Travel, proiecte, colegi, profesori, concursuri, joburi și așa mai departe. Toate articolele sunt redactate pe experiențe reale și sperăm că informațiile pe care le vei primi vor reprezenta soluții la toate intrebările și problemele tale.

Misiunea blogului

Prin articolele sale, acest blog își propune să conecteze actualii și viitorii studenți la realitatea modernă. Va ghida și ajuta cititorii săi să beneficieze de oportunități și să se dezvolte într-un sistem modern.

Viziunea blogului

The student este orientat spre a crea o comunitate în care se vor dezvolta minți tinere și creative. Această inițiativă survine din dorința de a dezvolta educația prin împărtășirea de cunostiințe de la persoană la persoană și prin conectarea mediului de afaceri cu mediul universitar.

Dacă eșți interesat să-ti împărtășești experiențele din studenție sau dacă ești bun într-un domeniu și crezi că-i poți ajuta pe ceilalți cu ceea ce faci, mă poți contacta pentru a livra împreună valoare colegilor noștri.

Hai sa vezi despre ce e vorba pe blog!