CONTACT

 

Email: hello@thestudent.ro
Telefon: +40 745 465 463 

Publisher: Vlad Arhire
Email: hello@thestudent.ro
Mă găsești și pe LinkedIn

Redacția:
Mădălina Cristea
Alexandru Stancu
Fabian Basalău
Vlad Arhire

Au mai scris pe la noi:
Ileana Candale
Tarba Giulia
Stănilă Alexandra
Bányász Hunor
Ana Francesca
Bularca Vlad
Cristina și Mihai
Lapona

Fondatori:
Vlad Arhire
Tunescu George Daniel

Departament Juridic / Legal:
Avocat: Mihail Cotes
E-mail: legal@thestudent.ro

Suntem un grup de tineri cu o dorință enormă de a aduce educația individuală la un nivel mai apropiat de media statelor dezvoltate din Uniunea Europeană. Ne dorim să ajutăm tinerii prin oferirea de informații utile, adaptate condițiilor actuale de viață și muncă.

Noi am avut norocul de a ne înconjura cu oameni faini, care ne-au ajutat să deprindem un mod de gândire sănătos. La rândul nostru, am ales să fim muncitori și constanți în activitățile noastre zilnice. Astfel, am ajuns să înțelegem că educația permanentă și împărtășirea cunoștințelor cu celelalte persoane ne ajută foarte mult, atât pe noi, cât și pe ceilalți.

Pornind de la o serie de articole scrise pe subiecte de interes din zona educațională și profesională, ne-am propus să creăm o sursă complexă și actuală de informare pentru toți tinerii din România. Lucrăm din pasiune și din dorința de a aduce schimbarea pe care ne-o dorim cu toții. Avem scopul de a informa corect orice tânăr care are nevoie de îndrumare, în cele mai importante momente din viață.

Misiunea noastră

Prin conținutul său, această platformă își propune să conecteze tinerii la realitatea modernă. Va ghida și ajuta cititorii săi să beneficieze de informații corecte pentru a se dezvolta sănătos, într-un sistem care își propune să ofere o educație modernă.

Viziunea noastră

The student este orientat spre a crea o comunitate în care se vor dezvolta minți tinere și creative. Această inițiativă survine din dorința de a dezvolta educația prin împărtășirea de cunoștințe de la persoană la persoană și prin conectarea mediului profesional cu zona de educație.