fbpx

Politica de confidențialitate îți prezintă informaţiile pe care le colectăm de pe acest website, despre cum folosim aceste informaţii şi care sunt opţiunile pe care le folosim, inclusiv cele în legătură cu protecţia datelor.

Website-ul thestudent.ro colectează informaţii de la utilizatorii săi prin următoarele canale: în mod direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat pe serverul pe care se găzduieşte website-ul sau de la serviciul extern Google Analytics. Website-ul mai captează informaţii şi prin intermediul cookie-urilor.

Ce fel de date cu caracter personal colectam si de ce le colectam?

Comentarii

Cand un vizitator lasa un comentariu pe site-ul nostru, datele din campul de comentariu si adresa IP sunt colectate pentru a ajuta la detectarea spamului.

Dacă aveți un cont pe acest site sau ați lăsat comentarii, puteți solicita să primiți un fișier exportat cu datele personale pe care le deținem despre dvs., inclusiv orice date pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, puteți solicita ștergerea oricăror date personale pe care le deținem despre dvs. Aceasta nu include date pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, legale sau de securitate.

Media

Dacă încărcați imagini pe site, ar trebui să evitați încărcarea imaginilor cu date de locație încorporate (GPS EXIF) incluse. Vizitatorii site-ului pot descărca și extrage orice date despre locație din imaginile de pe site.

Formular de contact

In sectiunea contact a website-ului, vom colecta date personale precum numele si adresa de email. Acestea servesc la o comunicare facila intre echipa noastra si vizitatorii website-ului. 

Cookies

Un cookie HTTP sau un modul cookie este un text special, un fișier de mici dimensiuni trimis de un server unui browser și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către browser, de fiecare dată când se accesează acel server.

Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum și pentru reținerea preferințelor utilizatorilor și pentru publicitate. Cookie-urile nu conțin coduri executabile, ele fiind doar texte care nu pot să execute nicio operație.

Cookie-urile nu sunt nici spyware și nici viruși informatici, desi anumite programe antivirus și anti-spyware le pot detecta.

Ce sunt cookie-urile “third party”

Anumite părți de conținut de pe anumite site-uri pot fi plasate pe website-ul accesat, de către terțe părți prin intermediul bannerelor, boxurilor, link-urilor, codurilor de analiză sau urmărire, codurilor de embed, plugin-urilor social media – iar toate aceste instrumente pot conține cookie-uri.

Ele se numesc “third party cookies” pentru că nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv și este de datoria furnizorilor terți să se supună legilor în vigoare și politicilor de confidențialitate ale deținătorului site-ului.

Toate browser-ele vă permit să decideți dacă acceptați sau nu cookie-uri. În setările browser-ului există următoarele opțiuni:

  • respingerea cookie-urilor pentru anumite domenii de internet;
  • respingerea cookie-urilor de la terțe entități (third party cookies sau cookie-uri ale terților);
  • acceptarea cookie-urilor, dar stergerea lor la închiderea browser-ului;
  • permisiunea ca un server să creeze cookie-uri pentru un alt domeniu.

Ce tipuri de informații colectează website-ul:

Cookie-uri pot fi clasificate în 4 categorii, după tipul de informație la care au acces:

  1. Cookie-uri strict necesare pentru funcționarea platformei electronice (nu colectează date cu caracter personal).
  2. Cookie-uri care monitorizează performanțele site-ului (colectează informații generale legate de trafic; nu colectează date cu caracter personal).
  3. Cookie-uri care monitorizează functionalitățile oferite de site (țin minte informații legate de alegeri pe care le-ați facut în utilizarea site-ului, precum user-ul contului cu care vă logați pe site, limba pe care o utilizați în vizualizarea site-ului, etc.; informațiile colectate sunt, de obicei anonimizate – nu se colectează date cu caracter personal).
  4. Cookie-uri folosite la targetarea vizitatorilor și publicitate (acestea sunt utilizate pentru a oferi vizitatorilor anunțuri publicitare relevante și, de obicei, sunt folosite pentru publicitate, atât de proprietarul site-ului cât și de agențiile de publicitate; de obicei, acestea au rolul de a ține minte faptul că ați vizitat un anumit site sau ați fost interesat de un anumit tip de informație. Acestea pot colecta date cu caracter personal precum adresa IP, geolocația sau poate genera profile legate de preferințele unui utilizator de internet).

Infomaţii importante privind protecţia datelor pe blogul thestudent.ro

Conform reglementărilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, echipa succesdublu.ro va administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Utilizatorii înteleg şi acceptă ca datele personale pe care le furnizează sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime de către thestudent.ro a următoarelor servicii:

  • Oferire de reclame doar în sistem propriu – datele nu vor fi transmise către terţi
  • Marketing si Publicitate doar în mod privat şi doar de către administratorul blogului şi nu de alte terţe părţi. 

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justiţiei.

Totodată, fiecare Utilizator al website-ului are dreptul să se opună prelucrarii datelor personale care le privesc şi să solicite ştergerea datelor.

Utilizatorii inteleg şi acceptă ca ştergerea datelor lor personale va fi urmată de stergerea tuturor cookie- urilor ale blogului şi ştergerea adresei de email din sistemul administratorului.