Autoritățile spun că trei elevi de clasa a treia de la o școală primară din nordul Californiei au fost spitalizați după ce au mâncat din greșeală bomboane cu canabis.

Elevii unei școli s-au îmbolnăvit după ce au mâncat bomboane cu canabis

Trei elevi de clasa a treia de la o școală primară din nordul Californiei au fost spitalizați după ce au mâncat din greșeală bomboane cu canabis, au anunțat autoritățile.

Un elev a împărțit bomboane cu alți patru copii în timpul pauzei joi, la Jacoby Creek Elementary din comunitatea Bayside din Humboldt County, au declarat poliția și oficialii școlari. Elevul care a adus bomboanele la școală nu știa că acestea conțin marijuana, au spus aceștia.

Semne de intoxicație

Trei copii au fost duși la spital pentru a primi îngrijiri medicale după ce au început să prezinte semne de intoxicație, a declarat directoarea Jacoby Creek, Melanie Nannizzi, pentru părinți într-un e-mail.

Toți cei trei copii au fost externați din spital și se simt bine, a declarat Nannizzi pentru ziarul Times-Standard din Eureka.

Clasa a fost inițial evacuată din cauza temerilor că elevii ar fi putut reacționa la expunerea de monoxid de carbon, le-a spus Nannizzi părinților.

“Acesta a fost un incident înspăimântător pentru întreaga noastră comunitate școlară”, a scris Nannizzi în e-mail.

Departamentul de poliție din Arcata investighează, a declarat ofițerul Heidi Groszmann.

Groszmann a avertizat părinții să păstreze produsele de canabis, în special cele care arată ca niște bomboane, într-un loc sigur, departe de copii.

Un incident rar întâlnit în școlile din America. Din păcate, copiii au acces la aproape tot în țara lor, iar de aici se petrec și lucrurile acestea groaznice. De curând, au fost omorâți foarte mulți elevi și copii chiar într-o școală, chiar de un adolescent de 18-19 ani care a fost abuzat când era mic de către profesori.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.