Acuzații grave aduse de o mamă! Învățătoarea fetiței sale ar fi obligat-o să își petreacă pauzele în toaleta școlii.

O mamă o acuză pe învățătoarea fetiței sale că ar fi obligat-o pe cea mică să își petreacă pauzele în toaleta școlii

O mamă o acuză pe învățătoare fetiței sale că ar fi obligat-o pe fetiță să-și petreacă pauzele în toaleta școlii! Mama s-a plâns chiar și la directoare și inspectorat, dar nu a băgat-o nimeni în seamă, notează spynews.

La Cluj, se pare că mai multe fetițe în vârstă de 10 ani ar fi fost pedepsite de învățătiare, deoarece s-ar fi ascuns în baie, în loc să iasă afară.

Se pare că învățătoarea le-a pedepsit pe fetițele de 10 ani și le-a pus să stea în baie. Tânăra mamă o acuză pe învățătoarea fetiței sale că ar fi obligat-o să stea în baie în pauzele de la școală. De asemenea, aceasta spune că s-a adresat și directoarei, dar și inspectoratului, dar nu a băgat-o nimeni în seamă.

“Totul s-a petrecut joia trecută, fetița având ore până la 12:00. Au avut prima oră de educație fizică, iar fiica mea a trebuit să meargă la toaletă. După ea, au mai intrat alte două colege de la ea din clasă. Doamna învățătoare a mers la fete și le-a spus că, începând de acum, or să stea în toaletă. Au participat la ora de matematică, a venit pauza, fetele au vrut să iasă afară, iar învățătoarea care a fost de serviciu pe școală, le-a băgat, din nou, în toaletă. Le chema la oră, iar în pauza stăteau la toaletă. Le-a închis în baie pe timpul pauzei.”, povestește mama fetei.

Femeia mai spune și că învățătoarea nu ar fi la primul incident. Mama revoltată vrea să se facă dreptate.

“Doamna învățătoare nu e la primul incident. Cu fiica mea a avut o problemă pentru că nu îl făcea corect pe 4. A prins-o de guriță. Pedeapsa a fost aplicată de doamna învățătoare, fără să îi pese dacă au mâncat, dacă le e foame. Fetițele sunt în clasa a patra, în județul Cluj. Am avut o discuție cu doamna director, învățătoare și o altă mămică și nimeni nu mi-a răspuns nimic când le-am luat la rost. Doamna învățătoare a mai avut reclamații. Un copil a cerut la baie, nu l-a lăsat să meargă și a făcut pe el. Joi a fost un alt incident. A urecheat un copil, apoi l-a lovit cu palma. Fiica mea, la începutul clasei întâi nu îl făcea bine pe patru și a prins-o de guriță”, mai povestește femeia.”

Ce spune învățătoarea

“Joi, 29 sept, în prima pauză, deși regulamentul este ca toți elevii să iasă în curtea școlii, cele trei eleve pe care le am în clasă, s-au ascuns în baie ca să nu iasă afară. Eu nu am știut. Colegii, băieții, mi le-au arătat. (…) Copiii nu se lasă în sălile de clasă pentru că sunt foarte agresivi. De aceea îi scoatem în curte, ca să îi putem supraveghea. Le-am zis că, dacă le place atât de mult la toaletă, să stea și următoarele două pauze la toaletă.
Conștientizez că am greșit și nu trebuia.”, a spus învățătoarea.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.