În urmă cu 28 de ani, zeci de elevi din Ruwa, Zimbabwe, au afirmat că au fost martorii unei aterizări a unui OZN pe un câmp din fața clădirii.

Se pare că elevii de la Școala Ariel, din Zimbabwe, au ieșit din sălile de clasă pentru pauza de dimineață, în jurul orei 10:00 în acea zi. În timp ce profesorii lor aveau o ședință, copiii au observat pe cer un obiect misterios care ar fi aterizat pe un câmp din spatele terenului de joacă.

Elevi și OZN

Neobișnuitul incident datează de aproape 3 decenii, când 62 de elevi ai școlii Ariel din Ruwa, Zimbabwe, au susținut că au văzut extratereștri în septembrie 1994. Copiii au spus că au văzut o navă în formă de disc venită din cer aterizând pe un câmp din fața școlii Ariel.

Mai mult, copiii au menționat că au “observat figuri cu pielea gri și ochi mari și negri” în timpul experienței de 10-15 minute.

Caz adevărat?

Deși au existat mai multe cazuri similare de observare a unor obiecte extraterestre pe uscat, acesta a atras în special atenția experților datorită numărului mare de martori care au susținut același fapt.

Acum, acelor spectatori li s-a oferit șansa de a-și spune versiunea într-un documentar intitulat “Ariel Phenomenon”, regizat de Randall Nickerson, care a fost unul dintre martorii scenei.

Nickerson a declarat pentru un tabloid britanic că martorii “trebuie să aibă șansa de a fi ascultați și nu să li se respingă experiența”.

“Trebuie să fim capabili să fim sinceri cu privire la experiențele oamenilor și să spunem ‘ei bine, poate că nu înțelegem ce se întâmplă’. Este necesar în acest moment, vedem din ce în ce mai multe pe măsură ce tehnologia noastră se dezvoltă. Este ceva despre care trebuie să purtăm o conversație și pe care trebuie să îl explorăm – iar Ariel este o mare parte din acest lucru”, a declarat el.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.