Natalie Portman a apărut în emisiunea „Jimmy Kimmel Live” și a vorbit despre Chris Hemsworth, colegul ei din „Thor”. Portman „s-a simțit atât de rău” văzându-l ascuns în spatele unui copac atunci când își lua copiii de la școală pentru a nu atrage atenția. Ea „se poate camufla cu mamele”, a spus ea, dar el iese în evidență „ca un zeu grec”.

Chris Hemsworth s-ar ascunde după un copac pentru a nu atrage atenția atunci când își ia copiii de la școală

Natalie Portman a declarat că popularitatea colegului ei din „Thor: Love and Thunder”, Chris Hemsworth, l-a făcut să se ascundă timp ce își ia copiii de la școală.

În timpul unei apariții la emisiunea „Jimmy Kimmel Live” de la ABC, vineri, Portman a vorbit cu gazda invitată, Sean Hayes, despre filmările celui de-al patrulea film „Thor” în Australia, țara de origine a lui Hemsworth.

Ea a spus că soțul ei, Benjamin Millepied, și cei doi copii ai lor, Aleph și Amalia, au stat cu ea în Australia în timp ce filma „Thor: Love and Thunder”. Copiii ei au putut, de asemenea, să meargă la școală fizic, întâmplător la aceeași școală ca și copiii lui Hemsworth.

Hemsworth are trei copii cu soția sa, Elsa Pataky, fiica lor, India, și fiii gemeni, Tristan și Sasha.

Portman povestește despre cum Hemsworth se ascunde

Portman a continuat să descrie un incident în care Hemsworth a atras atenția altor persoane în timp ce își lua copiii.

„Într-o zi, am ajuns să luăm copiii de la școală în același timp și mi-a părut atât de rău pentru el. Eu sunt mică și mă pot infiltra printre amae. Și apoi intră el. E ca un zeu grec care trece pe acolo”, spune aceasta.

Portman a adăugat: „Este foarte faimos, dar mai ales în Australia, este atât de cunoscut. Așa că, să-l văd ascuns după un copac, m-am simțit ca într-un sitcom ciudat al supereroilor.”

Distribuie:

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.