Liviu Vârciu a fost foarte emoționat! Ieri, (n.r. joi, 2 iunie), fetița fostului cântăreț din celebra trupă LA, a terminat grădinița. 

Liviu Vârciu, vizibil emoționat

Liviu Vârciu a avut lacrimi în ochi în momentul când fetița sa a terminat grădinița. Îmrepună cu partenera sa, Anda Călin, au asistat emoționați la ultima serbare de la grădiniță a fiicei lor. De asemenea, aceștia au publicat și imaginea adorabilă în care sunt prezenți toți 3. Actualul prezentator a făcut și o glumă caracteristică lui.

„Astăzi fata mea a terminat grădinița. Mâine facultatea și poimâine se mărită,” a glumit Liviu Vârciu în stilul său caracteristic.

Cei doi îndrăgostiți, Liviu Vârciu și Anda Călin au avut parte de momente foarte emoționante! Micuța lor a terminat grădinița, iar aceștia nu au putut să constate decât cât de repede a putut trece timpul. Parcă mai ieri Anastasia era micuță și îi bucura pe părinții săi cu diverse giumbușlucuri, scrie click.ro.

Liviu și Anda au făcut o grămadă de poze în momentele emoționante din timpul serbării pentru a le putea vedea și peste ani de zile, devenid amintiri foarte prețioase. Fetița lor, Anastasia, apare purtând o robă și o tocă de absolvire de la grădiniță, în timp ce-i îmbrățișează pe cei doi.

De altfel, aceștia au făcut publice și imagini în mediul online pentru a se mândri cu fetița lor minunată.

Câți copii are Liviu Vârciu?

Fostul cântăreț din trupa LA a fost pus pe glume la ceremonia de absolvire a fiicei sale, când a spus că mâine-poimâine se mărită. Dar, până la acel punct mai are de așteptat. Până atunci, ar putea avea parte de un astfel de eveniment, dar din partea fiicei lui celei mari, Carmina, pe care o are din relație cu Ami Teiceanu. Fata are deja 20 de ani și nu mai are foarte mult până când va face acest pas. Imediat trece timpul.

NE GĂSEȘTI ȘI PE GOOGLE NEWS

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.