Alertă în Pitești, județul Argeș! O minoră de numai 15 ani a fost răpită pe 28 Aprilie în jurul orei 11:00.

UPDATE – Minora a fost găsită! “În urmă cu puțin timp, minora MUSTAȚĂ PETRUȚA fost identificată, în municipiul Pitești. Minora nu a fost victima altei infracțiuni. În aceste condiții, alerta de răpire este ridicată. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs răpirea acesteia, a tuturor persoanelor implicate și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții poliției din Argeș.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Elevă de 15 ani răpită din Pitești

Poliția Municipiului Pitești a fost sesizată pe data de 28 Aprilie, în jurul orei 11:00 cu privire la răpirea unei minore, pe nume MUSTAȚĂ PETRUȚA. Fetița a fost răpită din Pitești, județul Argeș.

Se pare că minora a fost luată cu forța din parcarea blocului de către 3 indivizi necunoscuți. A fost introdusă forțat într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcția Bascov.

Semnalmentele minorei

  • Înălțime 1,75 m
  • 50-60 kg
  • ochi căprui
  • fața rotundă
  • păr brunet
  • vopsit cu șuvițe blonde
  • lung până la nivelul șoldurilor.

Comunicatul Poliției Române

“La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliția Municipiului Pitești a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, MUSTAȚĂ PETRUȚA, din Pitești,județul Argeș.

Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forța de trei persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcția Bascov.

Imediat, autoturismul a fost dat în atenție, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru efectuarea verificărilor.

S-a declanșat mecanismul “Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Semnalmente ale minorei: înălțime 1,75 m, 50-60 kg, ochi căprui, fața rotundă, păr brunet, vopsit cu șuvițe blonde, lung până la nivelul șoldurilor.

Vestimentație la momentul dispariției: cămașă albă, fustă neagră, lungă, geacă neagră.

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.

Vă reamintim că, în conformitate cu mecanismul Alertă Răpire Copil, partenerii publici şi privaţi s-au angajat să difuzeze mesajul de alertă.

Vă mulțumim pentru sprijin!”, transmite Poliția Română pe pagina de Facebook.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.