Se pare că nu doar în Cluj sunt chirii halucinante. În Londra, un proprietar închiriază o locuință cu o singură încăpere cu patul lipit de mobila de bucătărie. Este disponibilă pentru „studenți și familii”.

Prețul chiriei este cât o mașină SH

Locuința se află într-o zonă bună din Londra, dar prețul lasă de dorit. Pentru o încăpere cu un pat lipit de mobila de bucătărie, 15.000 de lire sterline pe an (1.250/lună) este prea mult. Probabil înainte a fost studio, iar acum a fost transformată într-o garsonieră, dacă se poate numi așa.

Aceasta nu are spațiul necesar pentru mai mult de o personă, dar, cu toate acestea, există câțiva tineri studenți care o au în vedere doar pentru că zona este favorabilă.

Patul e lipit de mobila de la bucătărie

Dacă garsonieră virală din Cluj de 11 mp care a devenit imediat virală era foarte practică, această încăpere din Londra nici nu se apropie de ce oferea locuința din centrul țării. Încă o dată, românii sunt inventivi când vine vorba de făcut bani.

Conform legii, garsonierele din România nu ar trebui să fie mai mici de 37 mp. Astfel, chiar dacă garsoniera de 11mp a devenit virală, autoritățile nu au luat nicio măsură.

Această garsonieră din Londra se pare că are patul lipit de mobila de la bucătărie, așa cum se observă și în poză și nu pare practică mai deloc, dar chiar și așa, cu siguranță chiriași se vor găsi fără probleme.

Cu toate acestea, prețul pare unul rezonabil având în vedere că în acea zonă (Marylebone) o locuință se închiriază cu peste 4.000 de lire sterline pe lună și se vinde cu aproximativ 1.7 milioane de lire sterline, potrivit agențiilor imobiliare.

Imobilul se află la 7 minute de stația de metrou Marble Arch și se află într-o clădire tip conac. Este foarte aproape și de Madame Tussauds, Regent’s Park.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.