Vrei să știi cum poți economisi câteva sute de lei în fiecare lună, fără ca măcar să faci vreun efort în acest sens? Dacă ai dificultăți în a economisi bani, aceasta ar fi o metodă oportună și pentru tine.

Eu auzisem de această metodă de la Iancu Guda, unul dintre cei mai abili și cunoscuți analiști financiari din România. Acesta ne recomandă să economisim în fiecare lună, printr-o metodă foarte simplă pe care o poate aplica fiecare dintre noi.

Dacă te-am făcut curios, rămâi în continuare. Articolul este scurt și metoda poate fi aplicată imediat.

Ești gata de o provocare?

Dacă ești genul care își asumă provocări în viața de zi cu zi, ești unul de-al meu. Dacă nu ești, îți recomand să începi cu pași mici, deoarece provocările ne ajută să depășim anumite situații, dar mai ales, să devenim responsabili și să evoluăm cu pași mai rapizi.

Ești gata de provocarea care te ajută să economisești câteva sute de lei pe lună?

Provocarea “O zi fără cheltuieli”

Am vorbit cu oameni de-a lungul timpului care fac tot felul de provocări: să nu mai mănânce zahăr timp de o lună, să citească o oră pe zi timp de 60 de zile sau să alerge trei zile pe săptămână în fiecare lună. Efectele acestor provocări sunt vizibile, chiar după un timp foarte scurt.

Ei bine, provocarea pe care am citit-o la Iancu Guda pe blog este chiar super faină.

⚑ Ești dispus ca o zi pe săptămână să nu cheltui niciun ban? Nici pe cafea, nici pe mâncare sau dulciuri? Nici măcar pe biletul de autobuz. Poți să renunți la aceste obiceiuri, înlocuindu-le cu alte modalități, timp de o zi pe săptămână?

Banii pe care îi economisești în ziua respectivă (să zicem că în mod normal cheltui 50 de lei pe zi) să meargă în contul de economii, indiferent de ce formă are acesta?

Fă asta timp de câteva luni și ai să vezi că vei deveni mai responsabil, iar economiile tale încep să crească. Iar dacă vrei să devii chiar și mai responsabil din punct de vedere financiar, ți-am pregătit cele mai faine și simple metode prin care poți economisi bani.

 

Share.

Fondator al platformei thestudent.ro - Specialist Marketing - Content Writer. Obiectivul meu este acela de a crea cea mai mare comunitate online prin care tinerii pot accesa informație de calitate, utilă și corectă.