Cu toții trecem prin momente în care trebuie să ne concentrăm mai mult pe un lucru și să renunțăm la alt lucru, nu-i așa?

Sunt sigur că unul dintre cele mai frecvente exemple este cel legat de prieteni și relația cu prietenul/ prietena. Atunci când suntem tineri, ne este greu să diferențiem aceste lucruri, iar de multe ori, devenim neglijenți și ne facem rău în ceea ce privește viața personală.

Oare care sunt lucrurile pe care trebuie să prioritizăm atunci când suntem tineri? Prietenii sau relația de cuplu? Există o regulă în acest sens, oare?

Eu mi-am dat seama ce este mai important..

Prioritizează lucrurile care îți fac bine

Cu siguranță că acest exemplu se aplică doar în cazul în care prietenii și relația ta nu se împacă foarte bine. Nu prea mai ai timp nici de una, dar nici de cealaltă.

Probabil că, dacă ai fost curios să citești acest articol, întâmpini și tu probleme de acest tip.

Dacă prietenii tăi te judecă pentru faptul că nu mai ieși cu ei atât de des, dacă spun că pentru tine este mai importantă relația cu prietena vs relația cu ei, atunci acesta ar putea fi un motiv clar care îți arată că aceștia sunt invidioși și nu se gândesc la binele tău.

Eu am avut astfel de situații, iar asta m-a frustrat foarte tare. M-a frustrat faptul că aveam această problemă cu prietenii mei din copilărie, prietenii care ar fi trebuit să mă înțeleagă, să se bucure pentru binele meu.

Cu toate că n-am vrut să rup legătura cu ei, inevitabil acest lucru s-a întâmplat mai târziu. Nu ne-am certat, nu ne-am supărat (sper), dar pur și simplu mi-am dat seama că mă simțeam mult mai bine cu prietena mea, iar faptul că nu mai ieșeam cu ei, nu mă afecta deloc.

Mai târziu, am înțeles că alegerea mea a fost cea corectă

Cinci, șase ani mai târziu mi-am dat seama că am făcut cea mai bună alegere. Am făcut o alegere care mi-a trasat direcțiile unui viitor mai bun, un viitor care mă găsește lângă o persoană dragă și care este lângă mine oricând am nevoie.

Când mă gândesc la prieteni, am pierdut legătura cu majoritatea dintre ei, deoarece viața mea s-a schimbat, m-am maturizat, dar cel mai fain este faptul că am câștigat alți prieteni, cu care nici nu se mai pune problema de a alege între ei și ea.

Am prioritizat ceea ce mi-a făcut bine, iar acum, simt că am făcut cea mai bună alegere.

Totuși, trebuie să fii atent ca persoana de lângă tine să nu fie toxică și să nu inițieze acest conflict dintre relație și prieteni..

Share.

Fondator al platformei thestudent.ro - Specialist Marketing - Content Writer. Obiectivul meu este acela de a crea cea mai mare comunitate online prin care tinerii pot accesa informație de calitate, utilă și corectă.