fbpx
Timp de citire: 2 minute

Dorind să dezvoltăm platforma și să oferim o diversitate mare de experiențe și sfaturi pentru tineri, vă invităm să contribuiți și voi cu propriile voastre povești. Dacă te atrage partea de scris, dacă dorești să înveți mai multe despre crearea de conținut online, ai ocazia să îți pui în practică și să-ti exersezi abilitățile. Acest blog nu are scopuri comerciale, așadar orice vei scrie se va cuantifica doar în aprecierea primită din partea celorlalți, în satisfacția ta că ai ajutat pe cineva, precum și în dezvoltarea ta personală.

Despre ce ne poți trimite articole?

De acum înainte, vă invităm să împărtășiți tuturor experiențele voastre din facultate, de la joburi, din diverse proiecte sau orice altceva considerați că ar putea avea un impact pozitiv și va fi de folos celorlalți. Viziunea noastră constă în oferirea de informații corecte și reale tuturor studenților și tinerilor care au nevoie de ele. Apreciem când informațiile sunt venite din experiențele voastre proprii, prin intermediul cărora putem învăța ceva. Pot fi pe subiecte de facultate, din viața academică, din viață studentului, din partea profesională, dezvoltare personală etc. Nu ești limitat în a livra valoare, așa că orice poate avea impact asupra vieții unor tineri, este binevenit.

Învățăm împreună. Orice student ne poate scrie

Nu este necesară niciun fel de experiență în scris, deoarece poveștile bune nu au nevoie de autori consacrați, ci doar de un fir narativ ușor de citit, pe înțelesul tuturor. Apreciem orice intenție de a contribui la dezvoltarea platformei, așadar simțiți-va liberi să scrieți. Pentru a evita orice fel de probleme, articolele trimise de către voi vor fi verificate și la nevoie revizuite, din punct de vedere tehnic. Vom oferi un template prin care va punem la dispoziție linii de ghidaj în ceea ce privește structura unui text bun, din considerente de vizibilitate și optimizare pentru motoarele de căutare.

Așteptăm cu nerăbdare să auzim experiențele voastre! Scrie-ne pe adresa de email.

Ți-a fost util articolul?


Vlad Arhire

Student masterand, împătimit al experiențelor de orice fel și dedicat vieții de student. Unul dintre obiectivele lui este acela de a-și ajuta colegii mai mici să profite de anii frumoși ai studenției, să învețe din greșeli și să beneficieze de orice oportunitate valoroasă. Printre realizările sale regăsim două experiențe de studiu în străînătate prin programul Erasmus, o experiență în SUA prin programul Work and Travel. Pe partea profesională, Vlad este activ în zona de Marketing.

0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată.