Jocul de ruletă continuă să fie şi astăzi unul dintre cele mai populare jocuri de masă prezente în oferta cazinourilor. Îl recomandă modul incitant în care se desfăşoară o şedinţă de pariere dar şi câştigurile masive pe care le poate genera în doar o secundă.

În esenţă jocul de ruletă este simplu, dealerul învârte roata ruletei şi aruncă o bilă în sensul invers de învârtire al roatei. De aici începe magia jocului de ruletă, să aştepţi acele secunde care par ani până când bila se hotărăşte să aleagă un număr dintre cele 36 prezente pe roata.

Şi atunci ştii dacă ai câştigat sau dacă este cazul să îţi încerci din nou şansele. Există însă jucători pentru care norocul a spus prezent la jocul de ruletă şi i-a îmbogăţit peste noapte. Despre aceştia vom detalia în rândurile următoare şi cine ştie, poate că le vei copia încă de astăzi exemplul!

Chris Boyd

Odată ce ai accesat Dog House demo înseamnă că sloturile în care apar animale constituie tema ta preferată. Şi faptul că îl accesezi în mod gratuit nu poate decât să indice faptul că vrei să îi cunoşti tainele şi abia pe urmă să te aventurezi în jocul pe miză reală. 

Dacă vine vorba de Chris Boyd , un programator american, lucrurile stau puțin diferit. Nu era avid pentru sloturi și nici pentru alte jocuri de noroc, cu excepția ruletei. A decis să îşi încerce norocul chiar în Las Vegas la o masă oarecare. Aşa se face că în anul 1994 Chris decide să îşi rişte economiile de o viaţă însă nu o face în nici un caz la întâmplare.

Scopul său era să identifice un cazino unde miza să depăşească suma de 100000 de dolari astfel încât să nu petreacă prea mult timp la masa de ruletă. Şi reuşeşte să găsească o asemenea masă în interiorul cazinoului Binion’s Horseshoe Club.

Mai mult decât atât, cazinoul îi acceptă chiar să parieze la o singură mână toate economiile sale care se ridicau la frumoasa sumă de 220000 de dolari. Norocul a spus prezent la masa de ruletă europeană pe care Cris a ales-o şi atunci când bila a aterizat pe numărul 7 de culoare roşie, culoare pe care Cris pariase, cazinoul i-a plătit nu mai puţin de 440000 de dolari.

Pedro Grendene

Proverbul românesc care spune că ban la ban trage se aplică de minune unui jucător din exotica Brazilie. Un antreprenor bogat, Pedro Grendene, se hotărăşte să îşi încerce norocul într-un cazino din oraşul Rio de Janeiro în anul 2017.

Îmbină deci afacerile cu plăcerea şi ia decizia să găsească o masă de ruletă unde să îşi pună la treabă norocul. Zis şi făcut, găseşte o locaţie luxoasă, identifică o masă de ruletă şi începe o călătorie scurtă care îl va transforma peste noapte în regele jocului de ruletă din America Latină.

Alege să parieze pe un singur număr şi plasează un pariu ameţitor în valoare de 35000 de dolari. Numărul ales este 32 şi atunci când roata ruletei se linişteşte toţi jucătorii observă că bila s-a hotărât să aleagă exact numărul pariat de Pedro.

Urmarea este una fenomenală, cazinoul plătind pentru aceasta miză nu mai puţin decât 35 de MILIOANE de dolari. Nu se recomandă să faci acelaşi lucru ca Pedro şi să îţi rişti economii de o viaţă dar se merită să încerci câteodată să pariezi sume mici pentru că cine ştie, poţi avea şi tu parte de norocul lui Pedro.

Sean Connery

Nu este nici o greşeală şi ai înţeles din prima că este vorba chiar de marele actor Sean Connery, cel mai popular actor care a dat naştere celebrului spion 007. Dar puţină lume ştie că înainte de a deveni actorul pe care îl ştie o lume întreagă Sean vizita destul de des cazinourile.

Cum provenea dintr-o familie de muncitori Sean strângea ceva bani pe care încerca să îi multiplice la diverse jocuri de masă. Destinul însă îl aduce în anul 1963 în oraşul italian Saint Vincent şi Sean consideră că este timpul să îşi pună şi aici la treabă norocul.

Intră deci într-un cazino şi alege o masă de ruletă unde începe să parieze. Ceea ce este ciudat la Sean constă în faptul că alege să parieze pe un singur număr, 17. Şi o face de foarte multe ori până înregistrează primul câştig.

Dar în loc să plece din cazino Sean pariază din nou pe numărul 17 şi reuşeşte să câştige de 3 ori pariind pe acest număr, reuşind să plece din cazino cu 27000 de dolari, o sumă impresionantă chiar şi pentru anii 60.

Ashley Revell

Dintre toţi jucătorii care au fost prezentaţi până acum povestea lui Ashley este de departe cea mai spectaculoasă. Sătul de o viaţă anostă pe care o consideră ghinionistă, Revell ia decizia majoră de a vinde tot ce deţine şi de a-şi încerca norocul la jocul de ruletă.

Şi alege să îşi testeze şansele unde altundeva decât în capitala jocurilor de noroc, Las Vegas. Şi deşi pare greu de crezut, totul avea să se desfăşoare pe repede înainte pentru că imediat cum ajunge în Las Vegas alege să parieze toată agoniseala sa de o viaţă care se ridica la suma de 135000 de dolari.

Şi plasează un pariu pe culoarea roşie, care în caz de câştig dublează întotdeauna pariul depus. Este clar că a avut emoţii puternice dar acestea s-au transformat în bucurie atunci când bila ruletei a aterizat pe numărul 7, de culoare roşie.

Nu îşi provoacă şi mai mult destinul şi alege să plece imediat înapoi în zona natală. Se pare că decizia este una de bun augur pentru Ashley pentru că de aici înainte cu ajutorul banilor câştigaţi viaţa lui se va transforma în mod radical.

Îşi investeşte câştigul într-un site de poker pe nume Poker UTD care se dovedeşte profitabil şi care îi dă curajul să mai facă şi alte investiţii. Povestea sa de succes nu putea trece neobservată de mass-media americană aşa că Ashley este contactat de o casă de producţie de filme renumită.

Urmarea este apariţia unui mini serial TV care îi spune povestea şi care îl face pe Ashley cunoscut opiniei publice. Este o poveste de succes care arată că determinarea unui om poate aduce realizări de excepţie mai ales dacă este însoţită de o doză de noroc substanţială.

Concluzie

Jocul de ruletă nu numai că este un joc incitant dar a arătat că poate să facă cu adevărat jucătorii fericiţi. Exemplul jucătorilor din acest articol confirmă acest lucru însă nu uita că ai în faţă doar un joc de noroc aşa că joacă responsabil şi poate că norocul îţi va face şi ţie o surpriză despre care să scriem în articolul următor.

Share.

Fondator al platformei thestudent.ro - Specialist Marketing - Content Writer. Obiectivul meu este acela de a crea cea mai mare comunitate online prin care tinerii pot accesa informație de calitate, utilă și corectă.