Cu toții știm faptul că Facebook nu mai e demult la modă. Poate nici ruda sa, Instagram. Și atunci care e platforma de social media tot mai frecventată și apreciată de către multe categorii de vârstă?

Dacă nu ai ghicit, discutăm despre celebrul TikTok, rețeaua socială care capătă din ce în ce mai mulți adepți. Acolo, există adesea anumite trenduri, iar acum este în vogă o provocare (challenge) – ce înseamnă numele tău în Google Translate și Urban Dictionary.

Ce trebuie să faci în acel challenge? Introduci în Urban Dictionay cuvântul ,,Dirty”, urmat de prenumele tău. În engleză, dirty înseamnă ,,murdar”, însă, în cazul nostru, va semnifica ,,obraznic”. Intruducând ,,Dirty Chelsey” în Urban Dictionary, rezultatul afișat este unul dirty (obraznic).

Concret, explicația oferită de Urban Dictionary este nu doar amuzantă, însă și mai… explicită. Încearcă și tu noul trend de pe TikTok. Traducerea prenumelui tău, însoțit de cuvântul ,,Dirty”, cu siguranță te va amuza copios.

Ce înseamnă numele tău pe Google Translate

Nu ai fost niciodată curios să vezi ce înseamnă numele tău pe Google Translate? Vezi mai jos ce rezultate nastrușnice pot apărea la un search al unui nume simplu. Ca exemplu, voi introduce prenumele Maria, afișându-seꓽ

La căutarea traducerii numelui ,,Maria”, rezultatul afișat de Google Translate este ,,increase” (în engleză înseamnă a crește, a mări).

Ce înseamnă numele tău în Urban Dictionary

Dacă am văzut ce înseamnă un nume ales la întâmplare, pe Google Translate, Urban Dictionary le dezvăluie oamenilor ce înseamnă numele lor într-un stil foarte asemănător cu horoscopul, deoarece subliniază caracteristicile diferitelor nume.

Dacă pe TikTok, tinerii urmează provocarea adăugând ,,Dirty”, în fața prenumelui, Urban Dictionary se joacă cu cuvintele pe care i le dai.

De exemplu, la căutarea aceluiași nume – Maria, rezultatul este total opus de cel afișat pe Google Translate, unde apărea ,,increase”.

În bara de search am tastat acest nume, iar ceea ce a apărut ca explicație, seamănă, cum am menționat mai sus, cu descrierea specifică horoscopului.

Urban Dictionary arată semnificația în detaliu a numelui, însă, nu trebuie confundată totuși cu datele din horoscop. ,,Maria” poate fi Gemeni, Leu, etc, ca atare, fiecare zodie are anumite caracteristici.

În Urban Dictionary, semnificația corespunzătoare cuvântului ,,Maria”, este una general valabilă, nu este personalizată precum e horoscopul.

Semnificația numelui în Urban Dictionary

Traducerea cuvântului ,,Maria” în Urban Dictionary, sună așaꓽ „Maria este o persoană care te poate face să zâmbești în orice fel. Ea este o fată dulce și amuzantă, care știe întotdeauna cum să îți ofere o stare de spirit bună. Este frumoasă și se poate împrieteni cu oricine.

Cu toate acestea, ea este sensibilă și uneori are nevoie de spațiu pentru a-și aduna gândurile. Dar ea este o prietenă minunată și trebuie să o ții pentru totdeauna.”

Urban Dictionary este free și îl poți accesa direct de pe Google. Nu ai nevoie de aplicații, ci doar de conexiune la internet. Dacă ți-am stârnit curiozitatea în legătură cu semnificația numelui pe Google Translate și în Urban Dictionary, aruncă o privire și pe TikTok, unde oamenii se întrec cu challenge-ul ce vizează căutarea numelui, împreună cu cuvântul ,,Dirty”, accesând Urban Dictionary.

Share.

Studii finalizate la Facultatea de Litere Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cu peste 7 ani experienta in continut digital, content si copywriting, marketing online si administrare pagini Social Media. Seriozitate si profesionalism constant sunt cuvintele care ma definesc, in care asociez afacerea clientilor cu texte redactate profesional, care sa inspire incredere, sa creasca notorietatea brandului sau sa sporeasca vanzarile.