Sectorul 3 din București a pregătit pentru copilul tău un eveniment de neuitat pentru 1 iunie! Accesul la eveniment este liber.

Activități pentru copilul tău

Itsy Bitsy, împreună cu partenerii săi, au pregătit toate activitățile și surprizele pe placul copiilor și părinților, pentru un maraton de joacă și distracție care va umple un parc întreg din București, o zi întreagă. Peste 500 de artiști mari și mici vor cânta, vor dansa și vor face magie – la propriu și la figurat – pentru o revedere memorabilă, în aer liber.

Între ce ore se va desfășura evenimentul?

Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi îi așteaptă pe copii între orele 9:00 și 22:00 în Parcul Al. I. Cuza din București, să sărbătorească Ziua Copilului. Copiii își pot antrena superputerile în zone diferite ale parcului, după preferințe:
  • Cei pasionați de activități de pictură, art&craft și modelaj găsesc activitățile preferate în zona creativității.
  • În zona curajului, pe copii în așteaptă câini polițiști, motociclete și mașini, simulatoare, ateliere de educație rutieră, precum și ateliere digitale, roboți, gadget-uri și jocuri din realitatea virtuală.
  • Copiii care iubesc mișcarea și sportul vor avea parte, în zona energiei, de trasee și întreceri sportive, demonstrații de tir, scrimă, arte marțiale, gimnastică, handbal, volei și foosball gigant.
  • Pentru a-și dezvolta puterea bunătății, copiii și părinții sunt așteptați la 1uniFEST cu demonstrații de prim ajutor, ateliere de reciclare creativă, dresaj de căței, jocuri în natură și un traseu senzorial.
  • Copiii iubitori de povești și prieteni vor putea participa la spectacole de teatru și improvizație, ateliere de muzică, lansări de cărți pentru copii și ateliere de educație financiară.
  • Curiozitatea și bucuria tuturor copiilor vor fi antrenate prin jocuri, treasure hunt, experimente, întâlniri cu dinozauri și mascote, premii, cadouri și surprize.
  • După atât de multă joacă și bucurie, copiii și părinții își vor putea reface puterile în zona de relaxare și hrană sănătoasă.
  • Seara se va încheia cu vizionarea animației „Sing” la cinematograful amenajat în aer liber.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.