Workshop despre nutriția plantelor și agricultura modernă pentru studenții de la Facultatea de Agricultură din cadrul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași.

Workshop despre Nutriția plantelor în agricultura modernă

Mâine, 20 aprilie 2022, Facultatea de Agricultură, din cadrul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV Iași), va organiza pentru studenți, dar și profesori, un workshop cu reprezentanții unei firme, care, cu o experiență de peste 60 de ani, cercetează modalitățile de inovare și furnizare a soluţiilor agronomice şi zootehnice care optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător.

Workshopul se numește Nutriția plantelor în agricultura modernă – Soluții Timac Agro România și va avea loc la ora 12:00, în Amfiteatrul A5, din clădirea principală a Facultății de Agricultură, din cadrul USV Iași.

Conf. univ. dr. Lucian Răus, coordonatorul evenimentului și directorul Stațiunii Didactice a USV Iași au declarat că workshopul este organizat cu scopul de a completa pregătirea studenților. Firmele din mediu economic vor pune umărul la educarea studenților, iar ideea principală este ca aceștia să fie în contact cu firme importante din domeniu pentru a se putea angaja mult mai ușor după finalizarea studiilor.

De asemenea, aceștia își vor face și o imagine de ansamblu asupra produselor care se regăsesc pe piață pentru nutriția plantelor, exigențele și limitările în domeniul utilizării produselor fitosanitare, echipamente de ultimă generație folosite în protecția și nutriția plantelor.

Mai mult de atât, aceștia vor putea adresa și diferite întrebări reprezentanților Timac Agro România.

Distracție mare la Balul Bobocilor USV Iași

De curând a avut loc Balul Bobocilor la USV Iași, unde prezentator a fost cunoscutul Daniel Buzdugan. Elevii s-au distrat, au cântat, au dansat și spun că a fost cel mai frumos bal din ultimii 10 ani.

CITEȘTE – Daniel Buzdugan, invitat la Balul Bobocilor USV Iași

De asemenea, au avut și invitați deosebiți care i-au încântat toată seara cu muzică bună și de calitate.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.