Cazurile dramatice din școli nu se mai termină! De curând, o persoană a sunat la 112 pentru a reclama un caz de viol.

Viol la o școală din județul Teleorman

O perosană din localitatea Mârzăneşti, județul Teleorman, a sunat la 112, pentru a reclama un viol. Se pare că nepoata sa de 9 ani este cea care a avut parte de incidentul tragic, actul petrecându-se chiar în toaleta școlii în care învață.

Oamenii legii au deschis o anchetă și au sesizat și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) şi Inspectoratul Şcolar despre această sesizare, potrivit news.ro.

„În ziua de 2 octombrie a.c., o persoană din localitatea Mârzăneşti, judeţul Teleorman, a sesizat prin Sistemul Apel unic de Urgenţă 112 că nepoata ei, în vârstă de nouă ani, ar fi fost victima infracţiunii de viol.

A fost constituită echipa operativă de cercetare la faţa locului din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Alexandria, iar în urma verificărilor efectuate s-au stabilit următoarele: Incidentul semnalat ar fi avut loc în data de 27 septembrie a.c., în toaleta unităţii de învăţământ din localitatea Mârzăneşti”, informează Poliţia judeţeană Teleorman.

Fetița de 9 ani a fost transportată imediat la o unitate medicală pentru a stabili situația. Cercetările au loc în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „viol” , urmând a se propune soluţie legală, prin Parchet.

Un cunoscut profesor de dans din Dâmbovița, acuzat că ar fi violat o fată de 14 ani

În primăvara acestui an, un profesor de dans cunoscut în Dâmbovița, a fost acuzat că ar fi violat o fată de 14 ani. A fost vorba despre celebrul instructor de dans popular și nu numai, Nicolae Ene, în vârstă de 65 de ani. Bărbatul este acuzat că ar fi agresat sexual o minoră de 14 ani. Totul s-ar fi întâmplat în luna aprilie a anului în curs. Magistrații au decis să îl aresteze preventiv pe acesta.

CITEȘTE AICI – Un cunoscut profesor de dans din Dâmbovița, arestat preventiv. Bărbatul este acuzat că ar fi violat o fată de 14 ani

Distribuie:

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.