„Unguru` Bulan” a realizat o parodie virală după ce un elev s-a filmat în clasă în timp ce făcea un grătar. Incidentul s-a petrecut a Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea.

Amintim că, un elev de clasa a XII-a de la Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea s-a apucat de un grătar chiar în sala de curs. Acesta a devenit viral pe tik tok și l-a costat media 4 purtare.

Directorul a confirmat faptele comise de elevi:

„S-a întâmplat acum vreo două săptămâni, a fost o chestiune tipică adolescenților, care vor să impresioneze pe anumite rețele de socializare și au adus un grill la școală”, declara directorul la acea vreme.

Conform Directorului Colegiul Economic “Partenie Cosma”, Daniel Negrean, clasa în care s-a petrecut fapta este clasa XI-a, specializarea Turism și Alimentație Publică.

„Am avut o săptămână de promovare a specializărilor școlii, cu un târg al specializărilor și vizite ale elevilor de clasa a VIII-a, iar elevii din această clasă s-au gândit să facă mici la școală. Ei s-au organizat, au luat o tavă de mici, au adus grill la școală și cartofi prăjiți de-acasă”, completa el atunci.

Elevii se pare că nu primiseră niciun acord din partea profesorilor.

Video – Elevii de la Colegiul Economic fac grătar în clasă

Mai mulți elevi din clasa a XI-a au prăjit mici în clasă. Întâmplarea s-a petrecut pe 10 martie, iar imaginile distribuite pe rețelele de socializare au făcut înconjurul României, stârnind diverse reacții. Persoanele care au privit videoclipul au fost dezgustate de limbajul vulgar pe care l-a folosit un tânăr de clasa a XII-a din aceeași instituție.

Așadar, după toate aceste grozăvii ale elevilor din 2022, Ciprian Cătunescu, alias „Unguru` Bulan” a hotărât să facă o parodie care a devenit imediat virală. În numai 24 de ore, videoclipul a strâns peste 152.000 de vizualizări și 11.000 de aprecieri pe Youtube. Canalul lui Ciprian are în prezent 918.000 de abonați.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.