Imagini cu un impact puternic emoțional în curtea Liceului Romano-Catolic ”Sfântul Calasantius” din Carei! O tânără a fost bătută și umilită de doi adolescenți.

Au împărțit pumni și picioare

În imaginile de mai jos transmise către presasm.ro se poate observa cum eleva a fost bătută de cei doi adolescenți cu pumnii și picioarele. Tânăra nu se poate apăra și stă singură pe bancă.

Și mai grav este faptul că cei doi adolescenți par minori, dar se și amuză copios de faptele lor. Aceștia ar putea intra sub incidența Codului Penal. Prietenii lor par doar să filmeze și nu intervin deloc atunci când tânăra este agresată.

Reprezentanții școlii nu au luat la cunoștință aceste fapte, dar, probabil că Poliția Carei și Inspectoratul Județean Școlar Satu Mare se vor sesiza.

VIDEO – Elevă bătută

Sursa Video – presasm.ro

Astfel de scene se întâmplă din ce în ce mai des în școlile din România, din păcate. Tot luna aceasta, un elev a fost bătut de un coleg până și-a pierdut cunoștința. Cu toate acestea, doamna director le spunea elevilor să nu cheme salvarea. Este incredibil ce s-a întâmplat acolo!

Mama băiatului bătut spune că a fost sunată de colegii elevului și chemată la liceu, fiindcă băiatul ei este inconștient. În tot acest timp, aceasta o auzea pe directoare cum spunea să nu se mai filmeze și să nu îi mai dea copilului cu apă pe față. Mai grav, conform mamei, directoarea chiar le-ar fi spus copiilor să nu sune la salvare.

„Nu chemați nici o salvare. Deși avea telefonul în mână. Cred că mai întâi datoria ei era să-i acorde primul ajutor copilului până vine salvarea. Este dur! Nu doresc nici unei mame să treacă prin ce am trecut eu în acele momente”, a declarat mama copilului, conform Știrilorprotv.ro.

În cele din urmă a fost chemată o salvare, iar copilul a fost dus la Spitalul Municipal. Aici i-au fost făcute mai multe investigații, dar și o tomografie.

CITEȘTE ÎNTREG ARTICOLUL AICI – Scene teribile la un liceu din sectorul 5 al Capitalei! Un elev a fost bătut de un coleg până și-a pierdut cunoștința

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.