Mai mulți tineri și studenți au stat la o coadă kilometrică pentru a cumpăra bilete la un concert, unde invitat a fost Bogdan de la Ploiești.

Pandemia și-a spus cuvântul

După doi ani de zile în care tinerii nu au mai avut parte de astfel de concerte, iar restricțiile au fost foarte multe, acum, de 1 mai, studenții dornici de distracție și-au putut da frâu liber imaginației.

În videoclipul de mai jos, se poate observa o coadă kilometrică în care foarte mulți tineri așteaptă liniștiți pentru a intra în club și a se distra alături de artiștii lor preferați. Pare că nu îi deranjează această coadă, ba dimpotrivă, cred că le-a fost și dor să stea la astfel de cozi.

Se știe ca stațiunea Costinești este renumită pentru astfel de petreceri destinate studenților, așa că nu este de mirare faptul că acolo s-a desfășurat un mic Untold. 🙂

De asemenea și Vama Veche a fost plină. Studenții au petrecut până dimineața, fără limite în cluburi sau chiar pe plajă, fiecare cum a putut. Majoritatea se odihnesc câteva ore, iar apoi o iau de la capăt, ca la 20 de ani.

@beachpleasero

Toata lumea la Beach, Please! 💚💥#beachpleasero #trap #festival #costinesti #beachplease

♬ Dubai – Live – Satra B.E.N.Z.

Tineri prinși cu droguri la un festival în Mamaia

Venim și cu vești mai puțin bune pentru patru bărbați și o femeie cu vârste între 25 și 35 de ani. Se pare că au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau droguri la un festival în Mamaia.

“Patru bărbați și o femeie. Vârste între 25 și 35 de ani. Au închiriat un apartament chiar în apropierea unui festival care era anunțat că se va desfășura pe litoral. Scopul: să depoziteze marfa pe care voiau să o vândă clienților. Și au început să o vândă după un plan bine pus la punct. Tot după un plan, mult mai bine pus la punct, au fost prinși în flagrant. Imaginile sunt de la percheziția apartamentului închiriat. Finalul: DOSAR PENAL PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC. Rămânem pe litoral și nu numai! O zi frumoasă tuturor! Pentru amatorii sau profesioniștii de senzații tari, să ne vedem cu bine!”, a transmis MAI pe pagina de Facebook.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.