Petrecere în toată regula la o școală din Mureș. Elevii dansau pe bănci cu profesoara în clasă!

Dans pe bănci cu profesoara în clasă

Totul s-a petrecut într-una din sălile de clasă ale Școlii Gimnaziale din comuna mureșeană Valea Largă.

În filmarea obținuță de publicația zidezi.ro, se poate vedea cum doi elevi neastâmpărați dansează pe bancă și fac o gălăgie de nedescris. Filmarea a fost realizată în primul semestru din anul școlar 2021-2022, iar profesoara era de față!

Când a văzut ce fac copiii, aceasta și-a pus mâinile în cap și nu a lut nicio măsură.

Se pare că totul s-a întâmplat sub ochii profesoarei Petruța Bungărdean, care, spune ea, nu “s-a întâmplat așa ceva la mine la clasă”.

Conform paginii sale de Facebook, Petruța Bungărdean este profesoară de Limba franceză/engleză la Școala Gimnazială din Valea Largă încă din anul 2015. Iar, începând cu data de 13 februarie 2022, aceasta deține funcția de directoare la aceeași unitate de învățământ.

Acum, profesoara susține că elevii erau în pauză, iar ea se afla într-o discuție cu o elevă la catedră, iar la începutul orelor, le-a atras atenția să se dea jos de pe bancă.

Reacția primarului

Primaul comunei Valea Lungă, Beniamin Pădurean a transmis un punct de vedere la rugămintea publicației citate.

”Referitor la videoclipul apărut pe site-ul dumneavoastră, pot spune că până la data publicării articolului respectiv nu am avut cunoștință de cauză despre cele petrecute. Din cele comunicate de către Școala Gimnazială Valea Larga, a reieșit că respectivul videoclip, înregistrare făcută de către unul dintre elevi, nu s-a petrecut în timpul orelor de curs, ci într-o pauză, în perioada situației de alertă cauzată de pandemia Covid-19. Atunci condițiile sanitare impuneau rămânerea elevilor în clase și în timpul pauzelor. În calitate de primar al comunei Valea Largă, nu susțin asemenea situații care s-au petrecut în școala din comuna noastră și vă asigur că voi cerceta cu atenție situația creată și voi lua măsurile legale care se impun,” a spus primarul.

Conform sursei citate, se pare că astfel de incidente se întâmplă des la acea școală, iar profesorii nu iau nicio măsură.

Inspectoratul Școlar și autoritățile locale au deschis anchete.

NE GĂSEȘTI ȘI PE GOOGLE NEWS

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.