O înregistrare video îngrozitoare arată cum niște elevi din New Mexico sunt implicați într-un accident. Se pare că un șofer care circula cu 130 km/h a intrat cu mașina în autobuzul plin cu elevi. 

Imaginile publicate săptămâna aceasta de poliția din Albuquerque arată 23 de elevi de gimnaziu care discută calm în autobuz, până când unii dintre ei încep brusc să țipe când un Ford Mustang alb se îndreaptă direct spre ei.

23 de elevi aruncați în aer

Toți tinerii sunt apoi aruncați în aer și azvârliți violent prin autobuz, care s-a răsturnat.

Cei 23 de tineri aflați înăuntru continuă să țipe și să ceară ajutor, iar cel puțin doi dintre ei au suferit “răni semnificative” și oase rupte care au necesitat o intervenție chirurgicală, a precizat poliția într-o declarație de arestare.

Mustangul a luat foc

Accidentul din 23 februarie a făcut ca Mustangul să ia foc, se arată în raportul poliției.

Șoferul Mustangului, Mario Perez, în vârstă de 49 de ani, a recunoscut în fața șoferului autobuzului că mergea cu cel puțin 130 km/h atunci când s-a ciocnit în intersecție, se arată în raport.

Cu toate acestea, martorii au spus poliției că se întrecuse cu un alt Mustang și că mergea “cu peste 110 km/h” – de aproape trei ori mai mult decât limita de 40 km/h, se arată în declarație.

Șoferul autobuzului școlar avea o viteză de doar 20km/h când a fost lovit, a declarat poliția.

Perez a fost, de asemenea, rănit și a apărut în instanță la începutul acestei luni într-un scaun cu rotile și cu ambele picioare în proteze, a declarat KOB-TV.

El rămâne în arest după ce a fost acuzat de vătămare corporală gravă și infracțiune de gradul trei, a declarat poliția.

Bunicul uneia dintre fetele rănite a declarat pentru KOB-TV că își va aminti toată viața de accidentul terifiant.

“Acești copii vor trece printr-o traumă pentru o vreme, pentru că de fiecare dată când se vor urca în autobuz își vor aminti ce s-a întâmplat”, a declarat Alfred Lucero, a cărui nepoată de 13 ani, Lyla Maldanado, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală pentru o fractură de bazin.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.