O profesoară de franceză este filmată în timp ce le cântă elevilor o melodie în limba engleză.

O profesoară de franceză în vârstă, filmată de elevi atunci când le cântă

O profesoară de franceză este filmată de către elevi în timp ce le cântă o melodie în engleză. În prima bancă, se află un copil care, aparent, se distrează la maximum și de abia se mai poate abține din râs.

Profesoara nu are o engleză foarte bună, și nici o voce extraordinară, dar, măcar încearcă să îi destindă pe elevi și să îi scoată din rutina de zi cu zi la care au fost expuși elevii. Probabil că acest cântecel i-a făcut să uite și de cei doi ani de pandemie în care au învățat numai de acasă.

Sursa: TikTok

Un polițist se alătură elevilor pe ringul de dans la balul de absolvire

Zilele trecute, un caz asemănător a fost înregistrat în Chigaco. Un ofițer de resurse școlare s-a alăturat elevilor pe ringul de dans la balul de absolvire și și-a arătat mișcările: „M-am distrat!”

Jamere Price este ofițer de resurse școlare la Joliet Township High School West, iar una dintre îndatoririle sale este de a menține în siguranță aproape 3.000 de elevi.
El lucrează la școală de doi ani și a spus că a vrut să intre în contact cu elevii atunci când a acceptat postul.
„Totul a venit deodată. Mi-am spus: „Lăsați-mă să încerc ceva diferit într-un mediu școlar și să interacționez cu copiii”, a spus Price.
Se vede că se apropie vacanța, deoarece și profesorii, dar și elevii sunt foarte relaxați. Cu siguranță așteaptă concediul pentru a se destinde și a se relaxa, mai ales că este prima vară fără restricții în România. Probabil că vor da iama la mare majoritatea turiștilor, unde, hotelierii se așteaptă la un sezon extraordinar de bun.
NE GĂSEȘTI ȘI PE GOOGLE NEWS
Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.