O elevă a luat-o la bătaie pe directoarea unei școli! Totul s-a întâmplat la Colegiul Tehnic „Mediensis” din Mediaș, potrivit Ora de Mediaș.ro.

O elevă a luat-o la bătaie pe directoarea unei școli

Videoclipul trimis pe adresa redacției citate mai sus s-a viralizat imediat. În imagini se poate vedea o elevă și o profesoară care se bat de-a dreptul. Se pare că profesoara implicată este chiar directoare instituției de învățământ, iar filmarea se pare că reprezintă numai o parte din ce s-a întâmplat în acea zi acolo.

În filmarea de mai jos se poate observa cum profesoara vine către elevă și îi trage scaunul, moment în care aceasta se ridică în picioare. Apoi se aude cum eleva îi spune profesoarei, vorbindu-i la per tu, că stă la oră doar „ca să-i facă nervi”.

Ce spune conducerea școlii

În filmarea respectivă este vorba de o elevă din clasa a IX-a și directoarea școlii, profesoară de chimie. Ea a povestit ce s-a întâmplat și a mărturisit că este un incident „regretabil”.

„Filmarea este de miercuri. Am avut oră cu clasa a IX-a, învățământ profesional. Încă de la începutul orei, eleva care apare în filmarea, stătea în spate, râdea, făcea gălăgie și deranja ora. I-am cerut să vină în față, în prima bancă, însă în continuare a vociferat, vorbind urât. Într-un final, fiindcă am insistat, a venit în față. Și-a pus lucrurile pe bancă, a trântit scaunul, apoi s-a așezat. Am rugat-o să nu mai facă asta, dar a continuat cu același gest. I-am spus <<dacă te deranjează scaunul, ridică-te în picioare și lasă-l deoparte>>. În acel moment a început să îmi vorbească la per tu, continuând să îl trântească. M-am apropiat de ea și i-am tras scaunul într-o parte, spunându-i că, dacă o deranjează, atunci să stea în picioare. S-a enervat și a început să țipe, să dea din mâini. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și am încercat să o liniștesc, fiindcă nu avea nimeni nimic cu ea. Am rugat-o să stea la oră liniștită dacă dorește, însă nu mă înțelegeam deloc cu ea. Eu nu am agresat-o pe această fetiță și nici eu nu am fost agresată de ea. Mi-am dat seama că are o problemă, astfel că, la finalul orei, am vorbit cu ea să aflu ce se întâmplă. Am rugat-o să vină cu părinții la școală, mi-a spus că tata nu vine, că mama nu poate, că sunt divorțați și așa mai departe. Eu sunt un om calm și echilibrat. Am vrut doar să gestionez această situație, fiindcă mi-am dat seama că ceva nu e în regulă cu eleva. A avut o criză de nervi, pun totul și pe seama problemelor de acasă, fiindcă toate acestea au un ecou în comportamentul lor. Venim după o perioadă în care școala s-a făcut online, iar copiilor le-a lipsit interacțiunea. Fiind în clasa a IX-a, trebuie să ne dăm timp să îi cunoaștem pe elevi. Tare rău mi-a părut că a avut loc acest incident”, a precizat, pentru Ora de Mediaș, Ana Bocioancă, directorul Colegiului Tehnic „Mediensis” Mediaș.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.