Au început balurile de absolvire! Mai mulți elevi care se află la un local pentru a sărbători încheierea unui ciclu din viață, scandează de zor: “Manele, manele, manele”.

“Manele, manele, manele”

Reacția unor elevi care petreceau la balul de absolvire lasă de dorit. După mai bine de doi ani de când nu s-au mai organizat astfel de evenimente din cauza pandemiei, vara aceasta avem parte de astfel de petreceri, la care tinerii elevi și absolvenți se distrează cât pentru cei doi ani de izolare și de haos în sistemul de învățământ.

Elevii nu se mulțumesc cu muzica pe care o pune dj-ul, iar un grup format majoritatea din fete, scandează “manele, manele, manele”. Bineînțeles că dj-ul s-a conformat imediat, doar era petrecerea elevilor.

Acesta le-a pus o piesă veche, pe care fetele o cântau din toți rărunchii, vers cu vers.

@mihaicicu

#5pasidebine #foryou #xyzbca #banchet #fy

♬ sunet original – Mihai Cicu

Reacția elevilor când intră o manea cunoscută este de neprețuit

“Surpriza serii” din partea dj-ului, la cererea publicului, a fost binecunoscuta piesă a Prințesei de Aur, iar reacția elevilor este de neprețuit.

Hashtag, acel moment când apare Prințesa. 

Fiind mândri de ceea ce s-a întâmplat, elevii s-au postat chiar și pe rețelele de socializare. Pe profilul respectiv, găsiți mult mai multe videoclipuri de la faimoasa petrecere.

@mihaicicu

#promnight #banchetdevis #party #banchet #xyzbca #foryou #5pasidebine

♬ sunet original – Mihai Cicu

De curând, tot la noi la catedră, o profesoară în vârstă le cântă elevilor o melodie în engleză. Momentul este fascinant. Profesoara nu are o engleză foarte bună, și nici o voce extraordinară, dar, măcar încearcă să îi destindă pe elevi și să îi scoată din rutina de zi cu zi la care au fost expuși elevii. Probabil că acest cântecel i-a făcut să uite și de cei doi ani de pandemie în care au învățat numai de acasă.

CITEȘTE AICI ÎNTREG ARTICOLUL – VIDEO: O profesoară de franceză în vârstă, filmată de elevi atunci când le cântă

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.