Un elev din Arad a fost lovit cu picioarele în cap. Conflictul a avut loc la o instituție de învățământ postliceală în afara orelor de curs.

Tânărul s-a ales cu dosar penal

Tânărul în vârstă de 18 ani s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe după această pățanie.

Fapta s-a petrecut în fața Colegiului Economic din centrul Aradului. Băieții se pare că și-au “reglat niște conturi mai vechi”. Pe scurt, acesta l-a atacat pentru o presupusă bârfă. Elevul de 18 ani l-a lovit pe colegul său cu picioarele în zona feței. La fața locului s-a deplasat un echipa al ambulanței, deoarece victima a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma leziunilor.

Agresorul a reușit să fugă

La 112 a sunat chiar un arădean care a luat parte la întreaga scenă. De asemenea, la fața locului a sosit și un echipa al jandarmeriei pentru a lua măsurile care se cuvin. Agresorul a fugit până la sosirea echipajului de jandarmerie. Cu toate acestea, pe baza semnalmentelor a fost prins mai târziu într-o zonă din Arad.

Autoritățile au întocmit dosar penal pe numele tânărului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, conform Codului Penal.

Procedurile au fost demarate, iar actele înmânate organelor de Poliție pentru a continua cercetarea.

Din păcate, faptele de acest gen sunt tot mai dese în Arad. În urmă cu nici jumătate de an, un elev a fost bătut crunt în clasă de trei colegi. Acesta învăța în clasa a VIII-a într-un liceu din Lipova. Băiatul se afla la bunici, deoarece părinții erau plecați în străinătate să muncească pentru a-i oferi un trai mai bun.

Nicolae Guleș, șef comisie violență în școală declara la acea vreme:

“Violența este cea mai gravă. Violența și drogurile. Cele două sunt niște… tare în societate care fac atâtea victime. Să încercăm să-i mobilizăm, să-i facem să înțeleagă că au greșit și pe viitor să nu se mai repete.”

 

 

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.