Flashmob la Târgoviște de Ziua Europei! Aproape o mie de elevi au participat la acest eveniment prin care au marcat Ziua Europei într-un mod inedit.

Flashmob de Ziua Europei

Elevii și liceenii s-au adunat pe platoul din Piaţa Tricolorului din oraş şi au organizat un flashmob. Evenimentul a fost organziat de centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa și a sărbătorit Ziua Europei, precum și conceptul de pace și unitate. 

De asemenea, tinerii au dat drumul și la o horă a bucuriei.

Ce spune Președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan

„Am gândit acest proiect, organizat prin intermediul Centrului Județean de Cultură, ca pe o modalitate de a ne apropia unii de ceilalți, de a ne arăta recunoștința față de eforturile pe care înaintașii noștri le-au făcut, cu atât mai mult cu cât astăzi sărbătorim și Ziua Independenței de Stat a României, pentru ca noi să ne bucurăm de apartenența la spațiul european. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la reușita acestui eveniment și care, cu entuziasmul și energia lor, au însuflețit centrul municipiului Târgoviște și și-au prins mâinile într-o horă a bucuriei,” spune Corneliu Ștefan.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Inpsectoratul Școlar Județean Dâmbovița.

O profesoară de sport și un inginer, în spatele celor mai spectaculoase flash mob-uri din România

Claudia, profesoară de Sport și Laurențiu Fugaru, inginer – Cei doi se află în spatele celor mai spectaculoase flash mob-uri din România. Cei doi s-au cunoscut în sala de dans, iar de atunci au rămas alături. Iar, pentru că au vrut să depășească limitele, aceștia au mers mai deprate, iar, în urmă cu zece ani, a luat naștere Asociația Alegria Studio.

Întreaga povestea a cuplului o poți citi mai jos. Astfel de mișcări, sunt din ce în ce mai întâlnite la noi în țară și foarte îndrăgite.

CITEȘTE AICI ÎNTREG ARTICOLUL

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.