Filarmonica din Timișoara i-a anulat concertul lui Jador: “Eu am fost la școală, am făcut și facultate și master”. Remus Ionuț Dumitrache, cunoscutul manelist din Bacău îl atacă pe Primarul Timișoarei!

“Sunt momente când îmi urăsc etnia”

Jador, cunoscutul manelist din România este revoltat! Concertul de la Filarmonica din Timișoara i-a fost anulat de către Primarul orașului. Artistul susține că acest concert i-a fost anulat din cauza faptului că e țigan. Ba chiar mai mult, cântărețul îl acuză de discriminare pe Dominic Fritz, primarul Timişoarei. Nu doar el, ci și Roxana Iliescu, consilier a fost acuzată tot de discriminare.

@jador

Ma doare și ma doare rău !Sunt momente când Îmi urăsc etnia suntem oameni , la fel oare ? Oare eu sunt personajul negativ ? Oare a greșit Dumnezeu crearea țiganilor ?Oare Dumnezeu a greșit? Exista războaie din cauza oamenilor care nu înțeleg ca și noi suntem oameni și ca nu toți suntem la fel! Și ca am învățat sa îmi depășesc condiția in zadar sunt educat in zadar ? Pentru ca sunt țigan sunt :analfabet, needucat, sunt doar diferențe etice!

♬ Piano music – Hiro Hattori

Concertul trebuia să aibă loc pe 17 mai

Concertul trebuia să aibă loc pe data de 17 mai pe scena Filarmonicii Banatul din Timişoara. Managerul lui Jador a declarat că a existat doar un acord verbal între el și conduerea filarmonicii, dar, directorul Filarmonicii susține că nu a existat acordul verbal și că cererea pentru desfășurarea evenimentului nu a fost aprobată.

“Mă doare și mă doare rău! Sunt momente când îmi urăsc etnia suntem oameni , la fel oare? Oare eu sunt personajul negativ? Oare a greșit Dumnezeu crearea țiganilor? Oare Dumnezeu a greșit? Exista războaie din cauza oamenilor care nu înțeleg că și noi suntem oameni și că nu toți suntem la fel! Și ca am învățat să îmi depășesc condiția în zadar, sunt educat în zadar ? Pentru că sunt țigan sunt: analfabet, needucat. Sunt doar diferențe etice!,” spune Jador revoltat pe Tik Tok.

CITEȘTE ȘI – VIDEO: „Club de manele” în curtea unei școli din Constanța

Chiar dacă suntem în 2022 când toată lumea ascultă orice gen de muzică, iar aceste discriminări, teoretic, ar fi trebuit să nu mai existe, din păcate, la noi în țară încă există. De curând, chiar și renumitul artist Florin Salam a cântat la Berăria H din București împreună cu Orchestra Simofnică și a reușit să umple o sală întreagă.

 

 

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.