Moment îngrozitor în Galați! Două eleve în vârstă de 15 și respectiv 16 ani au fost lovite de un șofer care conducea um BMW chiar pe trecerea de pietoni.

Eleve lovite în plin pe trecerea de pietoni

Două minore de 15 și 16 ani au fost lovite în plin pe trecerea de pietoni de către un șofer de BMW. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, se poate vedea cum fetele traversează regulamentar strada. Cu numai câțiva pași înainte de ajunge pe trotuar, fetițele au fost lovite de bolidul de lux.

Una dintre fetițe a fost luată pe capotă și aruncată câțiva metri în aer, iar cealaltă a fost pusă pământ. În urma incidentului, fetițele au supraviețuit, dar au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul nu consumase alcool

Șoferul se pare că nu a consumat alcool, fiind testat cu etilotestul. 

”La data de 3 mai a.c., în jurul orei 17.30, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. Din primele verificări efectuate de polițiștii sosiți la fața locului, a reieșit că victimele, două minore, de 15, respectiv 16 ani, ar fi fost acroșate de un autoturism condus de un bărbat, de 26 de ani, în timp ce traversau strada, pe marcajul pietonal.

Minorele au fost condus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

 

În urmă cu doar o zi, a avut loc o altă întâmplare care, din fericire, nu a făcut victime. Mai multe bucăţi din tencuiala tavanului unei clase au căzut brusc. Totul s-a întâmplat la o școală din Craiova. Specialiștii spun că acest lucru s-a întâmplat din cauza temperaturilor schimbătoare, dar școala nu a mai fost reabilitată de 22 de ani, mai exact, din anul 2000.

CITEȘTE AICI MAI MULTE – Mai multe bucăţi din tencuiala tavanului unei clase au căzut brusc – În clasă se aflau elevi de la pregătitoare

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.