Imagini șocante în Buzău! Două eleve de clasa a VII-a s-au luat la bătaie. Colegii, în loc să le despartă, le încurajau și le filmau.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat o anchetă după ce, în spațiul public, au apărut imagini cu două eleve de clasa a VII-a în timp ce se băteau. Fetele învață la Școala nr. 11 din Buzău. Colegii acestora s-au strâns în jurul lor și, în loc să le despartă, le încurajau și filmau evenimentul.

S-au bătut din cauza unui băiat

Se pare că motivul disputei dintre cele două fete este un băiat de care s-ar fi îndrăgostit amândouă. Incidentul a avut loc ieri după amiază (17 mai 2022 n.r.), după ieșirea de la cursuri. Colegii fetelor au filmat întâmplarea, iar imaginile au ajuns în spațiul public. Așa au ajuns oamenii legii în posesia filmărilor și au pornit investigațiile.

Din imagini se vede cum cele două fete se lovesc, se trag de păr și se îmbrâncesc sub privirile colegilor care păreau entuziasmați de ceea ce se întâmplă. Se pare că cele două s-au vorbit să se întâlnească după ore. Ulterior, acestea s-au întâlnit chiar în apropierea unei secții de poliție și au început să se păruiască și să se jignească. Un coleg al acestuia filma bătaia în timp ce se aude clar cum se amuza.

Polițiștii au demarat o anchetă

Polițiștii s-au sesizat din oficiu după apariția imaginilor pe rețelele de socializare și au demarat cercetările pentru identificarea protagoniștilor și pentru a stabili ce s-a întâmplat.

De asemenea, o anchetă a fost deschisă și de conducerea școlii la care învață cele două adolescente. Directoarea școlii a precizat pentru presa locală că deși incidentul nu a avut loc în incinta școlii, cele două fete vor fi consiliate și se vor face verificări.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.