Bătaie între elevi într-un parc din Baia Mare! Imaginile surprinse parcă sunt desprinse din filmele horror.

Parc transformat în ring de lupte

Câțiva tineri au fost implicați într-un scandal demn de filmele horror. Nu se știe de la ce a pornit cearta între copii. Se pare că tinerii s-au bătut cu pumnii și cu scândurile. Unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu o scândură pe care a rupt-o chiar din locul de joacă. Conform actualmm.ro, imaginile au fost surprinse într-un părculeț de pe bulevardul Independenței din orașul Baia Mare, vineri seara, în jurul orei 19.

La un moment dat, se pare că mai mulți adolescenți s-au apropiat de bătăuși, probabil cu inteția de a-i despărți. Din păcate, nu se știe dacă aceștia au resușit să-i oprească, deoarece pe înregistrare nu poate observa.

Arme albe la școală

Chiar în urmă cu 1 săptămână, un elev din Târgoviște a fost prins cu un briceag la școală. Jandarmii au mers la școală după ce au fost sesizați de agentul de pază al liceului.

„Jandarmii dâmbovițeni au fost alertați că Jandarmii au intervenit ieri, 3 mai, în urma sesizării agentului de pază, de la un liceu din Târgoviște, cu privire la faptul că în unitatea școlară se află un elev care are asupra sa un cuțit.

În urma efectuării controlului corporal asupra tânărului a fost depistat un briceag automat, cu buton, având o lamă de aproximativ 11 cm lungime.

Obiectul periculos a fost ridicat în vederea confiscării, iar elevului i s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de “port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituții publice”, au spus reprezentanții Jandarmeriei Dâmbovița la momentul respectiv.

Este destul de grav ce se întâmplă în școli, iar autoritățile se pare că nu iau măsuri pentru a împiedica astfel de evenimente. Din păcate, se pare că majoritatea școlilor sunt preocupate de cum se vopsesc elevii, decât dacă aceștia vin cu arme albe la școală.

CITEȘTE AICI SCANDALUL IMENS – Școala care exmatriculează elevii vopsiți | Ministrul Cîmpeanu, reacție dură: Este grav! Au fost luate primele măsuri

Ce este de apreciat, reacția Ministrului Sorin Cîmpeanu.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.