Actrița de la Hollywood și trimisul special al Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați, Angelina Jolie, a vizitat copiii de la o instituție medicală și de la un internat din Lviv, Ucraina.

Angelina Jolie, vizită în Ucraina

Jolie a vizitat o instituție medicală, unde s-a întâlnit cu copiii care au suferit în urma războiului pe care Rusia îl numește o “operțiune specială”.

Ea a declarat că a fost foarte emoționată de poveștile lor. Una dintre fete a reușit chiar să îi povestească lui Jolie despre visul ei în privat.

Angelina a vizitat, de asemenea, un internat, unde a discutat și a făcut fotografii cu elevii. Ea a promis că va veni din nou.

Angelina Jolie a mulțumit tutoror pentru implicare

De asemenea, și-a făcut timp să vorbească cu voluntarii care oferă asistență medicală și psihologică în Gara principală din Lviv și le-a mulțumit pentru munca lor.

Ea a vorbit cu persoanele care au reușit să părăsească zonele de ostilități active și a ascultat poveștile persoanelor evacuate care au spus că Rusia a pierdut totul din cauza “actelor teroriste”.

Șefa departamentului de comunicare globală al UNHCR, Joung-ah Ghedini-Williams, a declarat sâmbătă pentru CNN că “Angelina Jolie călătorește în regiune personal, iar UNHCR nu are nicio implicare în această vizită”.

Jolie a reprezentat UNHCR în calitate de ambasador al bunăvoinței în perioada 2001-2012. Ea și-a asumat un rol extins ca trimis special la ONU în aprilie 2012.

Angelina Jolie a vizitat centrul orașului Lviv, unde s-a întâlnit cu mai mulți copii și cu părinții lor. Ea a făcut fotografii cu copiii, iar un videoclip o arată, de asemenea, jucându-se cu un copil. Micuțul, cocoțat pe umerii tatălui său, a tachinat-o pe Angelina cu un baton de ciocolată, în timp ce amândoi râdeau în hohote. Ea a vizitat copii răniți evacuați din regiunea Donețk și orfani.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.