Cunoscuta actriță, Magda Catone, nu se oprește din studiat nici la vârsta de 63 de ani. Aceasta a dezvăluit că este studentă la Teologie.

Magda Catone, studentă la 63 de ani

Magda Catone dovedește că în viață orice este posibil, atât timp cât îți dorești cu ardoare un lucru. Ea a dezvăluit că este studentă la Teologie, la vârsta de 63 de ani. A decis acest lucru fiindcă avea această dorință încă de când era mică. Se pare că de abia acum, după zeci de ani, a reușit să și-o îndeplinească.

Asta nu e tot, însă. Deși se află în primul an de studiu, actrița are de când ca după ce va termina licența să facă și masteratul.

„Sunt studentă în anul I, la Teologie. E o pasiune din familie, de când eram copil, și am reușit abia acum să mi-o îndeplinesc. Faci doi ani, trei cu licență, dar eu voi da și masteratul”, a declarat Magda Catone pentru impact.ro.

Magda Catone este implicată cu totul în acest domeniu. De exemplu, de Paște, actrița a declarat că se va duce la Mănăstirea Horezu. Acolo va sărbători marea sărbătoare alături de măicute. De asemenea, ea a dezvăluit că merge des la aceasta locație.

Vârsta este doar un număr! Magda Catone, studentă la 63 de ani. La ce facultate s-a înscris
Magda Catone și Șerban Ionescu

Mai multe despre o mare actriță a României

Magda Catone s-a născut în octombrie 1958 în București. În anul 1982, actrița a absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din Capitală, la clasa profesorilor Amza Pellea și Ion Cojar. Ulterior, după ce a terminat studiile, Magda Catone a fost repartizată la Petroșani, fiind angajată la Teatrul de Stat. Atunci l-a cunoscut și pe marele actor, Șerban Ionescu, cel care mai târziu i-a devenit soț. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Carol. În noiembrie 2012, Șerban Ionescu s-a stins din viață.

Despre soțul ei, Magda Catone nu vorbește mereu. În ultimul interviu dat pentru sursa de mai sus, actrița a precizat că nu își visează soțul foarte des, însă se gândește mereu la el.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.