Situație jenantă la Școala Gimnazială „Miron Costin”, din municipiul Bacău. Un profesor de matematică jignește fără rușine atât elevii cât și profesorii.

Potrivit părinților, se pare că profeorul a absentat la mai multe cursuri online, iar de când s-a întors la școală în formă fizică, se pare că a recurs la diverse jigniri.

Profesorul a umplut catalogul de note de 2 și 4

Profesorul de matematică a umplut catalogul de 2 și 4. După tot acest circ, se pare că acesta plănuiește să plece în concendiu neplătit. Acesta a programat un test la care întreaga clasă va absenta de teama unor posibil represalii.

„Sunteți bătuți în cap!” / „Ești un obez!”

„Sunteți bătuți în cap!”, „Ești un obez!”, „Sunteți niște proști!” – Acestea sunt doar câteva dintre jignirile pe care elevii le-au auzit din partea profesorului. Se pare că acesta a mers și mai departe. Unui copil i-a spus că este obez și chiar a desenat pe tablă cum s-a întors de la bunici (rotund, ca un balon).

Reacția cadrului didactic după ce dirigintele clasei a discutat cu el nu a fost una neașteptată. Acesta i-a transmis dirigentelui că „Nu eu i-am făcut nesimțiți, mamele lor i-au făcut!”.

Prof. Irina Grigoraș, directoarea Școlii Miron Costin a confirmat cele relatate, scrie Ziarul de Bacău. Aceasta susține că profesorul oricum va pleca și va fi înlocuit.

 „Domnul profesor a avut mai multe concedii medicale, pentru termen îndelungat, iar părinții sunt nemulțumiți. De pe 2 mai, oricum, e în concediu. Avem și inspecție în școală, activitatea lui a fost monitorizată, vom vedea rezultatele controlului”, a spus directoarea Grigoraș.

Având în vedere cele de mai sus, se pare că directoarea nu a luat nicio măsură asupra cadrului didactic.

Părinții sunt revoltați și au făcut reclamație în care se arată că profesorul intră în clasă cu salutul Buna dimineata, clasa a V-a”, desi copiii sunt in clasa a VII-a. Mai mult de atât, profesorul se pare că este frustrat de faptul că acesta predă la o școală foarte slabă, deși susține că ar fi putut preda la un liceu de prestigiu.

Distribuie: