Situație jenantă la Școala Gimnazială „Miron Costin”, din municipiul Bacău. Un profesor de matematică jignește fără rușine atât elevii cât și profesorii.

Potrivit părinților, se pare că profeorul a absentat la mai multe cursuri online, iar de când s-a întors la școală în formă fizică, se pare că a recurs la diverse jigniri.

Profesorul a umplut catalogul de note de 2 și 4

Profesorul de matematică a umplut catalogul de 2 și 4. După tot acest circ, se pare că acesta plănuiește să plece în concendiu neplătit. Acesta a programat un test la care întreaga clasă va absenta de teama unor posibil represalii.

“Sunteți bătuți în cap!” / “Ești un obez!”

“Sunteți bătuți în cap!”, “Ești un obez!”, “Sunteți niște proști!” – Acestea sunt doar câteva dintre jignirile pe care elevii le-au auzit din partea profesorului. Se pare că acesta a mers și mai departe. Unui copil i-a spus că este obez și chiar a desenat pe tablă cum s-a întors de la bunici (rotund, ca un balon).

Reacția cadrului didactic după ce dirigintele clasei a discutat cu el nu a fost una neașteptată. Acesta i-a transmis dirigentelui că „Nu eu i-am făcut nesimțiți, mamele lor i-au făcut!”.

Prof. Irina Grigoraș, directoarea Școlii Miron Costin a confirmat cele relatate, scrie Ziarul de Bacău. Aceasta susține că profesorul oricum va pleca și va fi înlocuit.

 „Domnul profesor a avut mai multe concedii medicale, pentru termen îndelungat, iar părinții sunt nemulțumiți. De pe 2 mai, oricum, e în concediu. Avem și inspecție în școală, activitatea lui a fost monitorizată, vom vedea rezultatele controlului”, a spus directoarea Grigoraș.

Având în vedere cele de mai sus, se pare că directoarea nu a luat nicio măsură asupra cadrului didactic.

Părinții sunt revoltați și au făcut reclamație în care se arată că profesorul intră în clasă cu salutul Buna dimineata, clasa a V-a”, desi copiii sunt in clasa a VII-a. Mai mult de atât, profesorul se pare că este frustrat de faptul că acesta predă la o școală foarte slabă, deși susține că ar fi putut preda la un liceu de prestigiu.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.