Scandal într-o școală din Botoșani. Se pare că un profesor de matematică a agresat două eleve în vârstă de 13 ani. 

Într-o școală din Botoșani s-a petrecut un incindet șocant. Un profesor de matematică este acuzat de că ar fi agresat sexual două eleve de 13 ani, din școala în care predă.

Abuzul s-ar fi petrecut chiar în sala de curs

Poliția investighează cazul după ce minorele se pare că au fost abuzate chiar în sala de curs. Fetele îl acuză pe bărbat de agresiune sexuală. Părinții au făcut plângere împotriva individului.

Bărbatul de 49 de ani le-a atins în zona intimă 

Profesorul de matematică al unei școli din Botoșani este cercetat pentru agresiune sexuală. Bărbatul în vârstă de 49 de ani se pare că le-a atins pe fetițe în zona intimă când cele două minore se aflau singure în sala de curs. Totul s-a întâmplat chiar în clasă, profesorul neavând rușine.

La data de 5 aprilie, autoritățile din Botoșani au fost sesizate și au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat. Oamenii legii au luat la cunoștință că două minore ar fi fost atinse în zona intimă, de către un profesor, în timp ce se aflau în unitatea de învățământ în care învață.

Profesorul s-a ales cu dosar penal

“În urma sesizării, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Reprezentanții legii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta”, transmit oamenii legii.

Incidentul s-a petrecut la școala gimnazială din localitatea Răchiți, la finalul orelor de curs. Se pare că elevele, după ce au ajuns acasă, le-au povestit părinților ce s-a întâmplat cu adevărat, iar părinții nu au mai stat pe gânduri și au mers direct la poliție pentru a sesiza fapta fără precedent comisă de profesorul de matematică.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.