Un profesor a fost acuzat că a agresat sexual mai multe eleve, a anunțat poliția.

Un profesor a fost acuzat de agresiune sexuală

Muhammad Taimoor, din Richmond Road, Birmingham, este acuzat de provocare sexuală a copiilor.

De asemenea, bărbatul de 28 de ani este acuzat de activitate sexuală în timp ce se afla într-o poziție de încredere și de trafic de persoane în Marea Britanie.

Se presupune că unele agresiuni au avut loc în timp ce acesta se afla la serviciu, a precizat poliția West Midlands.

Se pare că Taimoor este acuzat de faptul că a plimbat fete cu mașina sa personală cu intenția de a le agresa sexual, a adăugat poliția.

El a fost arestat inițial la 9 mai sub suspiciunea de agresiune sexuală și eliberat pe cauțiune condiționată de poliție.

Apoi, poliția l-a arestat din nou în primele ore ale zilei de sâmbătă, la domiciliul său.

Școala l-a suspendat pe dl Taimoor din funcție.

Un purtător de cuvânt a adăugat: “Ofițerii noștri instruiți îi sprijină pe elevii din școală și lucrăm cu partenerii pentru a ne asigura că există măsuri de protecție în timp ce ancheta continuă”.

El urmează să se prezinte la Tribunalul din Birmingham.

Agresiune sexuală

Astfel de cazuri sunt din ce în ce mai prezente și la noi în țară. Chiar de curând, un cunoscut profesor de dans din Dâmbovița a fost arestat preventiv. Bărbatul este acuzat că ar fi violat o fată de 14 ani.

Este vorba despre instructorul de dans din Găești, Nicolae Ene, care a fost arestat preventiv. Acesta a fost acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore de 14 ani. Procurorii l-au prezentat judecătorilor din Găești pe celebrul instructor de dans popular și nu numai, Nicolae Ene, în vârstă de 65 de ani. Bărbatul este acuzat că ar fi agresat sexual o minoră de 14 ani. Totul s-ar fi întâmplat în luna aprilie a anului în curs. Magistrații au decis să îl aresteze preventiv pe acesta.

CITEȘTE ÎNTREG ARTICOLUL AICI – Un cunoscut profesor de dans din Dâmbovița, arestat preventiv. Bărbatul este acuzat că ar fi violat o fată de 14 ani

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.