Un eveniment deosebit s-a întâmplat la Chicago. Un ofițer de resurse școlare s-a alăturat elevilor pe ringul de dans la balul de absolvire și și-a arătat mișcările: “M-am distrat!” 

Un polițist se alătură elevilor pe ringul de dans la balul de absolvire

Jamere Price este ofițer de resurse școlare la Joliet Township High School West, iar una dintre îndatoririle sale este de a menține în siguranță aproape 3.000 de elevi.
El lucrează la școală de doi ani și a spus că a vrut să intre în contact cu elevii atunci când a acceptat postul.
“Totul a venit deodată. Mi-am spus: “Lăsați-mă să încerc ceva diferit într-un mediu școlar și să interacționez cu copiii”, a spus Price.
Și un filmuleț l-a surprins pe Price făcând exact acest lucru, participând la balul de absolvire al liceului.
“Câțiva copii m-au împins acolo și pur și simplu asta s-a întâmplat. De obicei, sunt tipul care apare, salută și pleacă, dar le-am arătat câteva mișcări de dans”, a spus Price.
DJ-ul din acea seară a mixat și un alt cântec preferat al lui Price în timp ce acesta se afla pe ringul de dans.
“Asta poate că m-a încurajat să rămân mai mult timp. Ne-am distrat bine”, a spus Price.
După bal, el a spus că își va apăra titlul de dansator, deoarece tocmai se încălzea.

Balurile de absolvire

Este perioada balurilor de absolvire și la noi în România. Foarte multe școli le organizează în această perioadă și este foarte frumos. Restaurantele sunt rezervate de luni bune. Puștii sunt îmbrăcați în costume care mai de care mai frumos, iar părinții sunt mândri că aceștia își încheie un capitol din viața lor.

După atâția ani de învățat și de note bune, este timpul și ca elevii să ia atitudine și să se distreze măcar o noapte împreună cu prietenii și profesorii.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.