Un elev de la Midview East Intermediate School a fost arestat după ce a amenințat profesorii și colegii de clasă că-i împușcă, declarat Dr. Bruce Willingham, directorul districtului.

O altă tragedie a fost aproape

Reprezentanții școlii au declarat că nu știu dacă amenințarea, evaluată de Biroul șerifilor din comitatul Lorain pe 30 mai, a fost credibilă, potrivit unui comunicat de presă.

Oficialii au declarat că sunt încrezători că școlile, personalul și elevii sunt în siguranță, se arată în comunicat.

Poliția va avea o prezență sporită în district atunci când elevii se vor întoarce în campus pe 31 mai, se arată în comunicat.

Districtul intenționează, de asemenea, să introducă patrularea ofițerilor de resurse școlare, se arată în comunicat, menționând că personalul de întreținere al districtului va examina vizitatorii din campus.

“Apreciez foarte mult biroul șerifului nostru și le mulțumesc pentru că ne ajută să menținem campusul și districtul nostru cât mai sigur posibil”, a declarat Willingham.

Masacrul din Texas

Această nouă amenințare vine la puțin timp după tragedia din Texas, unde 19 elevi și 2 profesori au murit. Aceștia au fost împușcați de un alt elev care a fost abuzat în școală.

Samuel Salinas, în vârstă de 10 ani, a declarat pentru ABC News că s-a aflat față în față cu pistolarul care îi teroriza școala. „O să muriți cu toții”, le-a spus trăgătorul copiilor din clasa sa înainte de a deschide focul.

„L-a împușcat pe profesorul meu și apoi i-a împușcat pe copii. Cred că mă viza pe mine”, a declarat Salinas, care s-a ales cu fragmente de gloanțe în picior.

CITEȘTE – „O să muriți cu toții”, a spus atacatorul de la școala din Texas copiilor înainte de a deschide focul

Supraviețuitorul Edward Timothy și-a amintit cum focurile de armă păreau să sune ca niște artificii care explodează. El a declarat pentru CNN că el și prietenii săi au fost în siguranță pentru că „am exersat”. Copilul de opt ani a spus că acum îi este frică de arme și de faptul că cineva îl împușcă.

NE GĂSEȘTI ȘI PE GOOGLE NEWS

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.