Un nou caz halucinant de corupere sexuală în școli. Un profesor și cântăreț de muzică populară din Constanța este acuzat de astfel de acte.

Victime între 13-16 ani

Victimele profesorului de limba și literatura română de la Liceul Tehnologic ”Radu Prișcu” în localitatea Dobromir, județul Constanța, pe nume Laurențiu Ciorogaru sunt copii cu vârsta cuprinsă între 13-16 ani. Concret, potrivit replicaonline.ro, acesta ar fi abuzat de doi elevi de 13 și 14 ani, primu incident de acest fapt având loc la data de 11 februarie 2020.

Și mai grav este faptul că bărbatul se pare că a fost și directorul Liceului Concord din Constanța, dar și cântăreț de muzică populară. În prezent, acesta este arestat preventiv pentru 30 de zile.

”Judecătoria Constanța a admis pe 11 aprilie, sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei încheieri, faţă de inculpatul C.L.-A., (…) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: – corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, prev. de art. 221 alin. 1 şi 2 lit. b Cp cu aplic. art. 35 alin. 1 Cp (persoană vătămată P.C., în vârstă de 13 ani la data comiterii primului act material- un număr nedeterminat de acte materiale, constând în atingerea persoanei vătămate pe fese, picioare, în zona inghinală din septembrie 2020 până în 11.02.2022) – corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, prev. de art. 221 alin. 1 şi 2 ind. 1 lit. b Cp, cu aplic. art. 35 alin. 1 Cp (persoană vătămată M.T., în vârstă de 14 ani la data comiterii primului act material, un număr nedeterminat de acte materiale, constând în atingerea persoanei vătămate pe fese, picioare, în zona inghinală din septembrie 2020 până în 11.02.2022), toate cu aplic. art. 38 alin. 1 Cp. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului după rămânerea definitivă a prezentei încheieri”, se arată într-un comunicat.

Locuitorii nu scot un cuvânt despre acest caz

Niciun locuitor din comună nu a bănuit că Laurențiu Ciorogaru, profesor de limba română și fost director ar fi în stare de așa ceva. De altfe, reporterii sursei citate au mers la Liceul cu pricina pentru a putea afla și alte detalii de la directorul instituției, Georgiana Frățilă.

Se pare că nici directorul școlii în cauză nu cunoaște foarte multe despre acest caz, deoarece nu îl cunoaște foarte bine pe profesor, dar, spune că are contractul de muncă suspendat. De asemenea, ancheta este în curs și nu a putut oferi alte detalii.

De asemenea, locuitorii comunei nu vorbesc despre acesta caz și îl tratează cu nepăsare și tăcere totală. Ba mai mult, aceștia chiar au fugit din calea reporterilor curioși.

Tot mai multe cazuri de corpuție sexuală

Din păcate, la noi în țară se înregistrează din ce în ce mai multe acte de corupție sexuală. Un profesor din Brașov, în vârstă de 46 de ani, se pare că a întreținut relații sexuale cu elevele sale minore timp de cel puțin patru ani de zile.

CITEȘTE AICI ÎNTREG ARTICOLUL – FOTO&VIDEO: Povestea profesorului care și-a corupt sexual elevele – Colegii și directoarea știau, dar nu au suflat o vorbă

 

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.