Un angajat al liceului tehnologic din comuna Petricani, județul Neamț, este acuzat că ar fi bătut un elev până la băgat în spital.

Este vorba despre un angajat ca fochist și om de serviciu al instituției de învățământ. Totul s-a întâmplat în urmă cu o zi, în județul Neamț. Conform unor surse din cadrul anchetei, conflictul dintre cei doi ar fi izbucnit în afara liceului, după ore. Totul ar fi pornit de la faptul că elevul în vârstă de 14 ani ar fi fost într-o relație cu fiica angajatului.

Elev bătut de un angajat al liceului în județul Neamț

Bărbatul și-ar fi prins fata cu elevul, după terminarea programului școlar, motiv pentru care a decis să le „aplice o pedeapsă”. Oamenii din localitate au declarat pentru Mesagerulneamț.ro că fochistul liceului, Alexandru Boariu, este cunoscut ca fiind un om violent. De asemenea, el a mai fost implicat în astfel de incidente.

Martorii care au participat la incident au declarat că „Sandu”, omul de serviciu, ar fi luat o țeavă din unitatea de învățământ și ar fi țipat că vrea să îl omoare pe elev. Soția acestuia a reușit să îl oprească. La fața locului au fost chemați oamenii legii și un echipaj SMURD. Polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Tatăl băiatului: Cum să bați un copil în halul ăsta?

Tatăl băiatului bătut a vorbit pentru sursa citată mai sus despre eveniment. El povestește că bărbatul l-a lovit pe copil direct în cap, în spate și în burtă. Cea care a anunțat Poliția a fost chiar fiica fochistului.

Un elev din județul Neamț a fost băgat în spital de omul de serviciu al liceului. Ce l-a supărat pe bărbatul de 52 de ani

După ce a fost bătut, copilul a ajuns la spitalul Târgu Neamț. Medicii l-au trimit la Piatra Neamț să facă un tomograf, fiindcă băiatul se simțea rău.

„Mâine (azi n.r.) o să meargă soția la poliție să depună plângere că azi n-a avut timp fiind cu băiatul la spital. Dar poliția a fost și la spital și i-a zis soției să vină cu băiatul și să dea declarații după ce își revine. Băiatul are 14 ani. Este în clasa a IX-a. Dovada este la camera de supraveghere de la școală. Acolo sunt probele. Plus martorii. Cum să bați un copil în halul ăsta? El acum se laudă că n-are nimeni ce-i face că băiatul lui e șef de post într-o comună de pe lângă Roman”, a declarat tatăl elevului bătut.

Directorul liceului: E o problemă personală, nu are legătură cu școala

La rândul său, directorul unității de învățământ, prof. Ionuț Popa, a declarat că ceea ce s-a întâmplat este o problemă personală. El a confirmat că Sandu era supărat pe faptul că elevul de numai 14 ani îi face curte fetei sale.

„Deci e o problemă de familie, personală. Nu are legătură cu școala. Deja poliția face cercetări și vom face și noi o anchetă disciplinară. M-a sunat mama băiatului și m-a întrebat dacă avem camere de supraveghere. I-am zis că avem și vom pune imaginile la dispoziția poliției”, a declarat șeful liceului.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.