Băiatul de 12 ani era elev în clasa a șaptea la Allerton High School din Leeds. Personalul școlii a fost văzut plângând pe coridoare. Va fi demarată o anchetă privind moartea sa.

Un băiat de 12 ani a murit subit

Un băiat în vârstă de 12 ani a murit subit acasă în această săptămână, provocând un val de durere la școala sa, unde personalul a fost văzut plângând pe coridoare. Layth Maumoniat era elev în clasa a7-a la Allerton High School din Leeds, relatează LeedsLive.

Angajații școlii au fost văzuți plângând pe coridoarele și pe holul școlii după ce au aflat de deces, au declarat martori oculari. Pe rețelele de socializare s-au vărsat foarte multe lacrimi pentru băiat, iar mulți au transmis mesaje de condoleanțe familiei.

Mesajele celor apropiați

“Absolut sfâșietor. Gândurile mele sunt alături de familia ta.”

“Atât de trist.. RIP. Iubire pentru familia și prietenii lui”.

“Mi se rupe inima pentru el și familia lui. Am un fiu de aceeași vârstă și nu-mi pot imagina cum ar fi să-l pierd”.

“RIP micule prinț. Fie ca tu să găsești mântuirea și fericirea veșnică în Împărăția lui Dumnezeu, unde ești în siguranță pentru totdeauna. Odihnește-te, micuțule”.

“Este foarte trist, de ce se tot întâmplă asta?”

Un purtător de cuvânt al liceului Allerton a confirmat că li s-a spus că elevul a murit, dar “nu au mai auzit nimic altceva” de atunci.

Aceștia au adăugat: “Tot ce putem confirma în acest moment este că un tânăr elev, de clasa a7-a, a murit.”

Un purtător de cuvânt al Consiliului Local Leeds a adăugat: “Moartea lui Layth Maumoniat este extrem de tristă și oferim sincere condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut. Lucrăm îndeaproape cu școala pentru a ne asigura că personalul și elevii sunt susținuți în această perioadă dificilă.”

O anchetă urmează să fie deschisă în legătură cu moartea sa.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.