Un cunoscut profesor și instructor de dans din Găești, Nicolae Ene, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore de 14 ani.

Ieri, procurorii l-au prezentat judecătorilor din Găești pe celebrul instructor de dans popular și nu numai, Nicolae Ene, în vârstă de 65 de ani. Bărbatul este acuzat că ar fi agresat sexual o minoră de 14 ani. Totul s-ar fi întâmplat în luna aprilie a anului în curs. Magistrații au decis să îl aresteze preventiv pe acesta.

Profesor de dans din Găești, arestat pentru viol

Bărbatul, angajat al Casei de Cultură „Dumitru Stanciu” din Găești, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, conform Ziare.com.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca, la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Din păcate, numărul agresiunilor sexuale care au loc în școli cresc de la o zi la alta. Lunar apar cazuri în care profesorii sunt acuzați, unii direct arestați, pentru că agresează sexual elevii. Recent, în Botoșani, un profesor a fost acuzat că și-ar fi creat un plan pentru a atrage un adolescent de 15 ani în capcană.

Alt caz șocant, în Botoșani

Profesorul l-a convins pe băiat să se întâlnească, spunându-i că îl ajută să își instaleze niște programe pe calculator, contracost. Se pare, totuși, că scopul acestor întâlniri era cu totul altul, nicidecum pentru a-l ajuta pe elev.

Mama băiatului spune că pe 17 februarie, elevul a venit acasă agitat. Ulterior, în fața oamenilor legii, femeia a auzit cum băiatul povestea că la fiecare întâlnire profesorul îl atingea, îi mirosea părul sau ar putea merge la mall „să facă nebunii”.

Între timp, „dascălul” și-a luat concediu fără plată, iar comisia de etică a școlii nu îl poate cerceta până când nu se întoarce la clasă.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.