Timp de 60 de ani, Ted Sams a regretat că a ratat absolvirea liceului.

A absolvit liceul la 78 de ani

Acum, la 78 de ani, Sams se poate numi în sfârșit absolvent, după ce a îmbrăcat toga, pălăria și și-a primit vineri diploma de absolvire, alături de promoția 2022 la Liceul San Gabriel din California de Sud.

În 1962, când era în ultimul an de liceu, Sams a avut probleme și a fost suspendat cu cinci zile înainte de sfârșitul anului școlar. El a spus că a ratat un examen final crucial și a trebuit să îl recupereze în timpul verii.

“Când m-am întors cu nota mea, nu mi-au dat diploma pentru că datoram 4,80 dolari pentru o carte”, a declarat Sams pentru KABC-TV. “Așa că am plecat și am uitat de asta”.

Școala încă mai avea diploma originală a lui Sams încuiată într-un dulap vechi de arhivare. El a radiat când a trecut pe scena de absolvire de la Rose Bowl din Pasadena și a primit diploma.

“De-a lungul anilor, m-am plâns copiilor mei de mai multe ori de faptul că 4,80 de dolari m-au împiedicat să am diploma”, a spus el.

Sams a spus că plănuiește să agațe diploma pe un perete la el acasă.

Foarte multe astfel de situații în SUA

În America întâlnim foarte multe astfel de situații, când, cei în vârstă reușesc să termine liceul. Acest lucruse întâmplă din cauza banilor, spre exemplu sau din cauză că nu au avut condițiile necesare atunci când erau tineri și au renunțat, iar mai apoi s-au angajat pentru a strânge bani și, binînțeles că au renunțat de tot la diploma de liceu sau facultate.

Sărăcia predomină în America, iar lucrurile nu sunt atât de roz precum vedem în filme. Foarte mulți oameni sunt îndatorați și au foarte multe carduri de credite.

NE GĂSEȘTI ȘI PE GOOGLE NEWS

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.