Tragedie la Petroșani! Un student s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 3 al unui cămin. Se pare că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Un student s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 3 al unui cămin din Petroșani

Conform autorităților, se pare că băiatul în vârstă de 21 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul 3 al unui cămin studențesc.

„Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, în data de 08 iunie 2022, în jurul.orei 07:30, un tânăr în vârstă de 21 ani, cetățean moldovean, student la Universitatea Petroșani, care se pare că se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut de pe o balustradă situată la etajul 3 al Căminului Studențesc”, a transmis Poliția Hunedoara.

Tânărul de 21 de ani a fost transportat de urgență la Spitalul Petroșani, unde a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii cotinuă cercetările, iar din primele verificări reiese că nu a fost o infracțiune cu intenție.

Tragediile continuă

Din păcate, tragediile continuă și nu se opresc. Foarte multe astfel de evenimente nefericite se întâmplă din neatenția elevilor sau chiar la îndemnul prietenilor.

De curând, un elev al Liceului „Ion Mincu” s-a înecat în barajul de la Moreni.

Andrei era elev în clasa a IX-a la Liceul „Ion Mincu” Vaslui și s-a dus alături de un prieten la barajul de la Moreni pentru a se scălda. Acesta a intrat în apă, dar nu a mai reușit să iasă. Amicul acestuia a declarat că, de fapt, ei s-au dus acolo doar pentru a se relaxa, însă Andrei a vrut să sară în apă și să facă o baie. Deși susținea că știe să înoate, copilul s-a înecat. Prietenul acestuia a sunat la 112 pentru a anunțat că băiatul nu mai iese din apă.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.