Dramă într-o școală din Sălaj! Un profesor de religie a murit la doar 37 de ani.

Un profesor care preda Religia la o școală din Sălaj s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Toți cei care l-au cunoscut pe Ionuț Ciocmărean sunt șocați. Bărbatul, care era extrem de dedicat meseriei sale și foarte îndrăgit de elevi, a făcut stop cardiac. Ionuț Ciocmărean era profesor la Școala Specială Speranța din Zalău, dar și la cea din Șimleu Silvaniei.

Profesor din Sălaj, decedat la o vârstă fragedă

Acesta îi învăța tainele Bibliei pe copiii cu nevoi speciale din cele două școli. Bărbatul a desfășurat multe activități pentru cele două unități de învățământ din Sălaj. De asemenea, el era un apropiat atât al Episcopiei Sălajului, cât și față de Mănăstirea Strâmba, unde mergea foarte des cu elevii săi.

Starețul Mănăstirii Voivodeni, Protosinghel Acachie Irimiea, a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețele de socializare. Acesta și-a luat rămas bun de la tânărul profesor.

Tragedie în Sălaj! Cel mai iubit profesor de religie din Sălaj a murit la doar 37 de ani

„Mult prea devreme ai plecat suflet blând și bun… Dar, Dumnezeu este Cel care toate le rânduiește și pe toate le împlinește după a Sa Voie. De acum încolo, vei fi un înger, printre Îngeri, slujind Lui Hristos și Maicii Sfinte, acolo, în veșnicie, așa cum ai făcut și în această viață!

Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în Împărăția Cerurilor, fratele nostru întru Hristos, Ionuț Ciocmarean, să te rânduiască în ceata bunilor Lui slujitori, iar Măicuța Sfântă, pe care ai iubit-o atât de mult, să te aibă sub Sfântul ei Acoperământ!”, este mesajul celor de la Mănăstirea Voivodeni.

În anul 2019, Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajul a acordat Domnului Profesor Ioan Ciocmărean, premiat în anii școlari 2009-2010, 2011-2012 și 2014-2015, titlul de „Profesorul deceniului”. Ionuț Ciocmarean este cadrul didactic care a primit cele mai multe nominalizări pentru activitatea dudactică și misionară desfășurată de-a lungul celor zece ediții ale acestei competiții.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.