Tragedie la Arad! Doi studenți în vârstă de 20 și 21 ani au fost arestați. Aceștia sunt acuzați că au ucis un alt tânăr tunisian. Se pare că aceștia s-au denunțat singuri la o zi după ce l-au omorât pe tunisianul de 32 de ani.

Crimă la Arad

A avut loc o tragedie în Arad la sfârșitul săptămânii trecute. Tinerii studenți se pare că au ucis cu brutalitate un tânăr tunisian, care le închiriase un apartament. Toată tragedia a fost filmată cu telefonul mobil.

Potrivit unor surse, neînțelegerile dintre cei doi studenți și victimă ar fi plecat de la droguri și alcool.

Crima a avut loc în în Arad, cei acuzați fiind studenți, veniți din Maroc.

Conform autorităților arădene, tunisianul a fost bătut și strangulat chiar în apartamentul pe care îl dăduse celor doi în chirie.

Se pare că tunisianul a fost omorât pe data de 4 August, după un conflict spontan.

“În timp ce se îmbrânceau, unul dintre cetăţenii marocani a apucat victima cu mâinile de gât şi a început să o strângă puternic, în acelaşi timp celălalt marocan i-a aplicat lovituri cu pumnul în zona stomacului şi cu un cablu tv l-a lovit peste picioare pentru a ţine victima imobilizată. Primul inculpat a strâns victima de gât până a leşinat şi a decedat. Al doilea inculpat a filmat cu telefonul”, au transmis procurorii.

S-au denunțat singuri

Cadavrul a fost descoperit în data de 5 august, următoarea zi, conform Mediafax.

Se pare că polițiștii au ajuns la blocul cu pricina, din cartierul Vlaicu, în urma unui apel la 112. Chiar unul dintre studenții marocani a sunat.

Imediat, la fata locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, dar, din păcate, prea târziu pentru tânărul tunisian în vârstă de 32 de ani.

Pe 5 august, studenții marocani au fost reținuți. O zi mai târziu, s-a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.