O fetiță de 9 ani a fost externată dintr-un spital din Texas după ce a fost rănită în timpul împușcăturilor de la școala primară Robb din Uvalde, Texas, pe 24 mai.

Fetița de 9 ani a fost externată din spital

Spitalul Universitar din San Antonio, Texas, a făcut anunțul sâmbătă, scriind pe Twitter că fetița de 9 ani a fost externată din spital.

O fetiță în vârstă de 10 ani rămâne în stare gravă, iar o femeie în vârstă de 66 de ani, despre care se crede că este bunica atacatorului, este în stare bună.

Atacatorul și-a împușcat bunica în față

Presupusul atacator, Salvador Ramos, și-ar fi împușcat bunica în față, apoi a condus camionul acesteia către școala primară Robb, unde au fost uciși 19 copii și doi adulți.

O fetiță de 11 ani, care a fost între timp externată din spital, s-ar fi mânjit cu sânge pentru a se preface că a murit.

Miah Cerrillo, în vârstă de 11 ani, a supraviețuit împușcăturilor, dar a văzut cum prietenii și profesoara ei au fost uciși, potrivit mătușii sale, Blanca Rivera, care a vorbit cu Click 2 Houston.

Cerrillo s-a mânjit cu sânge pe față pentru a se preface că a murit după ce și-a văzut colegii împușcați mortal, potrivit raportului.

“Cumnata mea a spus că și-a văzut prietena plină de sânge, iar ea a luat sângele ei și s-a dat cu el pe ea”, a spus Rivera. “Fratele meu a spus că avea fragmente de glonț în spate”.

Fetița de 11 ani părea să fie bine până marți seară, când a ajuns acasă, iar apoi a avut un atac de panică.

“Pe la miezul nopții, cumnata mea m-a sunat și plângea de parcă ar fi spus: ‘Cred că tocmai am văzut-o pe Miah’ (n.r. prietena de la care a luat sângele). Eram acasă, iar ea doar plângea și avea un atac de panică”, a spus Rivera.

Miguel Cerrillo, tatăl fetiței de 11 ani, a declarat pentru Fox News Digital că ea încă este “speriată” de ceea ce s-a întâmplat marți.

 

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.